sâmbătă, mai 21

Scurgerea Pixel 6 Pro arată că va fi cel mai rapid telefon Google încărcat vreodată


Telefoanele sunt din ce în ce mai mari. Pixel 6 Pro, de exemplu, va avea un ecran masiv de 6,7 inci, cel mai mare dintre toate telefoanele marca Google până în prezent. Bineînțeles, pe măsură ce aceste ecrane devin mai mari și procesoarele devin mai puternice, bateriile trebuie să devină mai mari pentru a ține pasul (cu un volum intern mai mare, desigur). Conform celei mai recente scurgeri Pixel 6, Pro va încărca rapid până la 33 de wați.

Această veste vine de la XDA-Dezvoltatori, indicând o etichetă de certificare de reglementare taiwaneză pentru un dispozitiv care poate încărca până la 11 volți și 3 amperi. Dacă vă amintiți știința electrică de bază, aceasta produce 33 de wați de suc. Etichetele par a fi mai mult sau mai puțin cuprinzătoare, așa că se pare că se întâmplă acest lucru. Din păcate, va trebui să furnizați propriul încărcător pentru a profita de aceste viteze: cum ar fi Apple și Samsung, Google nu mai include încărcătoare cu telefoane după Pixel 5a.

33 de wați este puțin mai puțin decât dublul ratei maxime de încărcare de 18W a Pixel 5, Pixel 4 și Pixel 3. Acest lucru ar duce la o îmbunătățire dramatică a vitezei de încărcare, chiar și cu o baterie cu 25% mai mare. 5.000 mAh conform at încă scurgeri). 33 de wați ar depăși unii dintre competitorii Android mai mari, cum ar fi Galaxy S21 Ultra (25 de wați), în timp ce rămân cu mult în spatele spectaculosului volum de 65 de wați al telefoanelor precum Oneplus 9 și Asus ROG Phone 5.

Scurgerea nu spune nimic despre încărcarea wireless mai rapidă, deși scurgerile anterioare indică acest lucru o nouă revizuire a Pixel Stand va suporta o încărcare Qi mai rapidă cu 23 de wați, care necesită un ventilator încorporat. Pixel 6 și 6 Pro vor fi lansate oficial în următoarele săptămâni. Ești încă entuziasmat?Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.