marți, mai 24

Horoscop Informaţia Zilei (21 septembrie 2021)


Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

Ne aflăm în zodia Balanţă.

BERBEC. Prietenii sunt cei mai importanţi în planurile tale de astăzi şi îţi place să stai la o discuţie cu ei, pentru că aveţi subiecte comune. Îţi place să-i auzi că te completează mereu, că îţi sar în ajutor ori de câte ori ai nevoie de ei şi că ţin cu tine mereu, orice faci.

TAUR. Primeşti un semn care are un efect benefic asupra ta. Totul revine la normal, găseşti soluţia pe care o căutai, apare persoana pe care o aşteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care vă oferă şansa de a relua o relaţie eşuată cândva, de care v-a părut rău.

GEMENI. Se apropie un eveniment care-ţi ridică tensiunea, dar te motivează din ce în ce mai mult. Sună promiţător ceea ce urmează să se întâmple, abia aştepţi să devină realitate, şi profiţi de timpul disponibil pentru a te pregăti ireproşabil pentru orice va fi.

RAC. Uneori, a pune punct unei situaţii din care nu mai ai nimic bun de câştigat este cea mai mare dovadă de voinţă. Asta trebuie să faci şi acum, să spui rămas bun unei situaţii care ar fi trebuit să dispară mai demult din calea ta, dar tu te-ai tot ţinut cu dinţii de ea.

LEU. Descoperi originea unei minciuni din cauza căreia ai avut şi tu cam mult de suferit. Acum te trezeşti la realitate şi iei măsuri, dar eşti dezamăgit că te-ai lăsat dus de nas, iar singura ta consolare e faptul că ai bănuit totuşi ceva, chiar dacă ai continuat să-l crezi.

FECIOARĂ. Veştile cele mai plăcute vin astăzi de departe şi ajung la tine fie prin anumite mijloace de comunicare, fie transmise personal de un mesager care vine la tine, acasă. Le primeşti cu bucurie, cu entuziasm şi simţi chiar nevoia să le împărtăşeşti şi altora.

BALANŢĂ. Trebuia să pleci la drum, dar renunţi în ultima clipă, ori pentru că apare altceva mai important de făcut, ori pentru că deplasarea respectivă nu-şi mai are rostul. Ar fi chiar indicat să amâni eventualele tale călătorii, căci nu este o zi favorbilă pentru voiaj.

SCORPION. Dacă ai adunat ceva bani şi eşti mulţumit de nivelul pe care te afli, nu te avânta în cumpărături mai mult sau mai puţin necesare. Uneori trebuie să te gândeşti şi în perspectivă, pentru că suma asta îţi va fi de folos pentru un scop mult mai important.

SĂGETĂTOR. Astăzi te poţi trezi cu un obstacol fulgerător picat din senin, la care va trebui să te adaptezi rapid. Eşti nevoit să reacţionezi spontan, dar te vei descurca, totul e să fii deschis la alternative, la soluţii prompte, deci nu insista să urmezi un anumit tipar.

CAPRICORN. Porneşti într-o nouă aventură, dar ar trebui să dai dovadă de puţină maturitate, să nu o iei în glumă. Nu e o joacă, deşi la început pare doar o tatonare, dar după primii paşi vei vedea că se complică lucrurile şi nu ai voie să o tratezi ca o distracţie.

VĂRSĂTOR. Nici ţie nu-ţi vine să crezi ce bine merge un proiect la care îţi aduci contribuţia. Succesul lui depinde de felul cum ai luat startul, dar tu ai ales bine momentul pentru a face primul pas şi mijloacele de a ajunge la ţelul dorit, precum şi echipa potrivită.

PEŞTI. Ceva ce trebuia să fie un ajutor se va dovedi mai degrabă ceva ce complică lucrurile, semn că uneori nu ar trebui să te bazezi pe alţii. Ar fi de preferat să te descurci de unul singur în acest caz, pentru că unii nu sunt chiar atât de pricepuţi pe cât se laudă.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.