marți, mai 17

George Burcea, rol important în noul serial al cunoscutului regizor Tim Burton | Vedete | Avantaje.ro


Cel mai recent proiect semnat de marele regizor Tim Burton se numește „Wednesday’ și este un serial-continuare a faimosului film „The Addams Family’. Alături de Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán, greii serialului, vor fi și doi români, George Burcea și Victor Dorobanțu.

Serialul va fi realizat special pentru Netflix, iar filmările vor avea loc integral în România. Este un proiect mult-așteptat, datorită viziunii unice, inconfundabile a regizorului Tim Burton. Iar la asta adăugăm și faptul că filmul este continuarea legendarei povești a familii Addams. În plus, serialul reprezintă și intrarea în televiziune a regizorului, tocmai de aceea așteptările sunt foarte mari.

Numele mari în distribuție

Serialul va spune povestea lui Wednesday, mezina familiei, care va merge la Nevermore Academy. Numele din distribuție au fost așteptate cu mare interes. Fapt explicabil având în vedere că  în film vor apărea nimeni alții decât Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán. Aceștia îi vor interpreta pe părinții familiei, Morticia și Gomez.

În plus, Gwendoline Christie, cunoscută din filmul „Game of Thrones’ va interpreta rolul rivalei Morticiei. În ceea ce privește rolul principal, acesta îi revine actriței Jenna Ortega. Surprinzător sau nu, în distribuția anunțată se află și două românești: cele ale actorului George Burcea și a magicianului Victor Dorobanțu.

 

Astfel se explică și postările actorului de acum ceva timp, în care el întreba pe rețelele de socializare ce rol din familia Addams i s-ar potrivi. Iar unele dintre răspunsuri au intuit bine. George Burcea va interpreta rolul majordomului familiei, „butlerul’ Lurch, cel înalt și înfricoșător. Iar  Victor Dorobanțu, cunoscut din apariția în cadrul emisiunii I!Umor, de la Antena 1,  va da viață unui alt membru important al familiei Addams, Thing.

Încă nu se știe data apariției serialului. Ceea ce se știe însă este faptul că Tim Burton este de ceva vreme în România, prospectând locurile.

Citește și: E oficial! Rona Hartner a divorțat!

Foto: Facebook

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.