duminică, iunie 26

Gerard Butler filmează în Puerto Rico producția The Plane, un proiect cu investiţie multimilionară – Stiri pe surse


Actorul britanic Gerard Butler se află în Puerto Rico pentru a participa la filmările producţiei „The Plane”, un lungmetraj al studioului Lionsgate ce presupune o investiţie directă pentru insulă de peste 65 de milioane de dolari şi cu un impact financiar estimat de guvernul local la 136 de milioane de dolari, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Gerard Butler a declarat luni că este fericit să filmeze în Puerto Rico, unde s-a întâlnit cu guvernatorul insulei, Pedro Pierluisi, care s-a interesat de stadiul proiectului la care participă actorul scoţian.

„Toate persoanele pe care le-am întâlnit sunt fermecătoare şi mă bucur să lucrez alături de portoricani. Sunt oameni prietenoşi care lucrează din greu”, a spus Butler. Referitor la noul său proiect, a precizat că este un film plin vibraţie şi că toţi cei care lucrează la el muncesc cu intensitate.

Citește și: RAPORT BOMBĂ privind ASASINATUL EXPLOZIV de la ARAD-Angajați MApN ce ar putea face parte din anturajul…

Proiectul presupune o investiţie directă pentru Puerto Rico de circa 65 de milioane de dolari şi un impact financiar pentru insulă estimat la 136 de milioane de dolari.

Guvernatorul Pedro Pierluisi a subliniat că, în pofida pandemiei, contra vânturilor şi a mării, „vom duce la bun sfârşit filmările”. El a adăugat că filmările la „The Plane” au permis venirea pe insulă a unor actori de talie internaţională, precum Gerard Butler.

Filmul prezintă viaţa pilotului comercial Ray Torrance, care după ce aterizează cu avionul într-un teritoriu ostil este implicat într-o luare de ostatici.

Scenele au fost filmate în municipiile Ceiba, Rio Grande şi San Juan şi se prevede să dureze până în luna octombrie.

Lungmetrajul îi are ca producători pe Marc Butan, Alan Siegel şi Lorenzo Di Bonaventura, alături de portoricanul Luillo Ruiz prin compania locală Pimienta Films.

Turismul, unul dintre sectoarele cele mai afectate de pandemia de COVID-19 din insulă, beneficiază de pe urma celor 4.000 de cazări asociate filmărilor.

Puerto Rico este de mulţi ani un centru internaţional de turnare a numeroase filme, graţie climei sale, personalului calificat şi ajutoarelor fiscale oferite de guvern studiourilor care aleg această insulă pentru producţiile lor.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.