marți, mai 17

Radu Tudor, referiri despre implicarea serviciilor de informații din România în chestiuni de politică internă


Jurnalistul militar Radu Tudor a făcut referiri cu privire la implicarea serviciilor de informații din România în chestiuni de politică internă, într-un material publicat pe blogul personal.

Jurnalistul Radu Tudor, pe blogul personal, a comentat o afirmație făcută de analistul Bogdan Chirieac cu privire la implicarea SRI în și SPP în politica internă a României. Analistul a precizat că SRI, sub conducerea lui Eduard Hellvig nu e același serviciu de sub mandatele fostului președinte Traian Băsescu, amintind că Serviciul e cel care a denunțat inclusiv protocoalele din justiție, în timp ce SPP „nu are tipul de informație și de structură capabilă” să influențeze zona justiției.

Radu Tudor a adus următoarele completări pe blogul personal:

„La cele afirmate de Bogdan Chirieac, voi adăuga doar atât – principalele servicii de informații s-au transformat din complici ai abuzurilor în regimul Băsescu, în gardianul prevenirii lor, prin metode specifice, după 2015.

Dovezile tentativelor de abuzuri există, ele au fost și sunt bine monitorizate de structurile de intelligence, în efortul de prevenție. La un eventual derapaj de tipul celor din era Băsescu, ele vor ieși la suprafață, cu efecte devastatoare”, a transmis jurnalistul.

 

 

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.