sâmbătă, mai 21

Vine frigul în România! Se strică vremea în toată țara. Anunț meteo de la ANM – Capital


Prognoza meteo de la ANM pentru miercuri, 22 septembrie, nu este chiar îmbucurătoare. Vreme se strică iar și va fi rece în toată țara. Maximele abia vor ajunge la 18 grade, iar minimele din termometre vor fi chiar și de 9 grade celsius.

Astăzi, vremea va fi rece pentru această perioadă, chiar deosebit de rece, în special în nord-vest şi centru, cu temperaturi maxime cuprinse între 9 şi 18 grade.

Temporar va ploua slab în Maramureş, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, local în Crişana şi Banat şi izolat în rest. La munte, în general la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi precipitaţii sub forma de lapoviţa şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari în zona montana înalta, temporar cu viteze de peste 60…70 km/h, iar local în regiunile estice, sud-estice şi în extremitatea de sud-vest.

Prognoza meteo pentru București

In Bucuresti, vremea se va menţine rece pentru aceasta data. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 17 grade si vor fi condiţii ca trecator sa ploua slab.

La munte, cremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data. Cerul va avea înnorari şi temporar va ploua, iar la altitudini, în general, mai mari de 1700 m, vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţa şi ninsoare, moderate cantitativ pe crestele Carpaţilor Meridionali (10…15 l/mp), unde pe arii restrânse se va depune strat de zapada. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari în zona înalta, temporar cu viteze de peste 60…70 km/h. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta.

La mare, vremea va fi în general frumoasa şi relativ normala termic pentru aceasta data. Cerul va fi variabil la început, apoi se va degaja, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari trecatoare ziua. Temperaturile maxime se vor situa între 19 şi 21 de grade, iar cele minime de 13…14 grade. Temperatura apei marii va fi de 17…18 grade.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.