sâmbătă, mai 21

Cel mai accesibil 5G – Nokia G50 pe piață în România. Noi căști


HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță un nou terminal care completează gama de smartphone-uri din seria G – Nokia G50 este cel mai accesibil smartphone Nokia 5G de până acum.

În condițiile în care rețelele 5G vor avea acoperire globală de 40% până în 2024, gestionând 25% din toate datele mobile, Nokia G50 este un telefon echipat pentru ceea ce urmează.

Dispune de procesor Qualcomm Snapdragon 480 MP, care este conceput pentru a optimiza terminalul cu tehnologia viitorului, și beneficiază de 5G pentru a fi un smartphone de actualitate și mâine, la un preț accesibil.

Este deja pregătit pentru actualizarea la Android 12 și nu numai, astfel încât să aveți întotdeauna acces la cele mai moderne funcții.

Actualizările lunare de securitate sunt garantate timp de cel puțin trei ani, astfel încât cele mai bune idei și amintirile preferate sunt în siguranță. Stocate într-un centru de date din Finlanda, datele dvs. sunt protejate de reglementări europene stricte și adaptate politicii GDPR.

În plus, cu încărcarea rapidă de 18W, nu veți pierde timp în apropierea prizei Pentru mai multă siguranță, Nokia G50 are și o garanție de doi ani, fără costuri suplimentare.

Rămânând fidel rădăcinilor sale, Nokia G50 are calitatea de construcție pentru care sunt cunoscute telefoanele Nokia, etalând un design clasic, atemporal. Indiferent dacă sunteți mai priceput la videoclipuri online sau preferați să fotografiați peisajele din jur, conținutul va fi redat clar pe ecranul HD+ de 6,82″.

Dispunând de o cameră cu lentilă triplă de 48MP și tehnologie AI, Nokia G50 vă va echipa complet pentru a surprinde totul, de la minunile naturii până la fotografii cu cei dragi, indiferent de luminozitate.

Calitatea sunetului rămâne cel mai important factor de decizie pentru iubitorii de muzică din întreaga lume; Nokia a prezentat cele mai avansate căști lansate până acum, gama Clarity, care vă oferă opțiunea de a elimina sunetele de fundal nedorite, astfel încât să vă puteți lăsa cuceriți de acustică.

Căștile Nokia Clarity Earbuds se potrivesc din punct de vedere cromatic cu Nokia G50 și acum vin și cu funcția Google fast pair, oferindu-le utilizatorilor o experiență de conectare optimă. Microfoanele duale cu tehnologia Qualcomm cVc de anulare a zgomotului (ENC) funcționează pentru a reduce ecoul și zgomotul de fundal nedorit, asigurându-vă că sunteți auzit clar, chiar și în timp ce vă deplasați. În plus, compatibilitatea Bluetooth 5.2 vă permite să treceți ușor de la o pereche de căști la alta, acestea fiind conectate individual la telefon – oferindu-vă flexibilitate la îndemână.

Spotify le va oferi deținătorilor Nokia G50 acces la 70 milioane de melodii și 2,6 milioane de podcast-uri. Oferind o asigurare suplimentară împotriva malware-ului, ExpressVPN va fi disponibil pe Nokia G50 cu o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile.

Nokia G50 va fi disponibil în România începând de la finalul lunii septembrie în culoarea Ocean Blue, la prețul recomandat de 1199 lei pentru 4/128 GB și 1099 pentru 4/64 GB prin Vodafone România.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.