sâmbătă, mai 21

Horoscop 23-29 septembrie


Antrenarea/stimularea cerebrală a fost teoretizată prima dată în 1934 cu toate că efectele sale sunt menţionate şi în scrierile lui Ptolemeu. La puțin timp după descoperirea undelor alfa de către Hans Berger în 1929, cercetătorii au aflat că aceste unde sunt vast potențate de lumini intermitente. Acest procedeu se numește procedeu photic sau stimulaţie luminiscentă. Cea mai eficientă formă de folosire este mascarea unei unde purtătoare cu una pseudo-informațională, cum ar fi o melodie sau sunet alb. Adică, aproape 100 de ani de cercetări de stimulare a creierului. Și mai credem că reacțiile ne aparțin în totalitate…

Berbec

Din punct de vedere al deciziilor financiare, Berbecii să fie prevăzători. Fără riscuri mari, mai ales în perioada 23-24 septembrie. În această perioadă Venus se opune lui Uranus în Taur. Venus guvernează profitul financiar, precum și aspectul frumos, dragostea, afecțiunea și fericirea. Dar, în această conjunctură, Casa banilor altor persoane și Casa veniturilor Berbecilor sunt bulversate de energia astrelor. Mercur devine retrograd pe 27 septembrie, astfel că se recomandă evitarea semnării contractelor vreo trei săptămâni. Nu se fac în această perioadă achiziții de electronice, electrocasnice, mobilier.

Taur

Aspectele astrologice din această perioadă favorizează nativii din Taur care sunt căsătoriți. Venus, guvernatorul zodiei, se află în Scorpion și luminează Casa căsătoriei. Nativii pot reaprinde pasiunea în mariajul lor. Dacă doresc.

Mercur retrograd din 27 septembrie provoacă întârzieri, comunicări greșite, uitare, erori în comunicare, incapacitatea de a lua decizii și probleme cu electronica și software-ul. Banii se află pe o pantă descendentă. Anumite persoane din trecutul nativilor creează blocaje financiare Taurilor.

Gemeni

Marte în Balanță creează nativilor/nativelor din Gemeni dispoziție pentru dragoste, alinturi, jocuri în doi, pasiune. Gemenii au nevoie de conexiune socială, de prieteni, de anturaj. Pot viziona filme împreună, pot savura un cocktail, pot organiza o petrecere acasă. În 27 septembrie, Luna în tranzit este în Gemeni, iar Neptun se îndreaptă spre Venus. Acest aspect astrologic este special pentru Gemeni, mai ales pe plan profesional. Marte își unește energiile cu Saturn, planeta longevității, în Vărsător, Semnul Omului.

Rac

Marte în Casa de acasă a Racilor recomandă nativilor să acționeze conform planului făcut de aceștia anterior. Să nu se abată de la plan. Marte se află în această zonă astrologică a Racilor odată la doi ani. Astfel că nativii se pot concentra asupra locuinței, familiei, distracției cu prietenii, jocurilor de alcov. Mercur retrograd din 27 septembrie, cade în Balanță. Nu se recomandă acum achiziții de electronice, electrocasnice, IT. Se recomandă finalizarea acțiunilor începute de Mercur retrograd, fără a se abate de la planificarea făcută.

Leu

Mercur își începe mișcarea retrogradă din 27 septembrie. Nu se recomandă semnarea hârtiilor în perioada în care Mercur este retrograd. Din punct de vedere romantic, Leii care au în aceste zile întâlniri sau dacă se află într-o relație romantică, încep să aibă gânduri de căsătorie. Amintim că Jupiter se află în Casa parteneriatelor și a căsătoriilor nativilor din Leu. Leii care au gânduri de căsătorie sau doresc să se asocieze în afaceri cu o altă persoană, mai au la dispoziție 4 luni. Apoi, Jupiter va părăsi această zonă a parteneriatelor. Leii nu au greutăți, doar lenea lor de a face anumite lucruri le aduce întârzieri și frustrări.

Fecioară

Venus se plimbă prin Scorpion până în prima decadă din octombrie. Feciorele au toate ingredientele pentru a se distra foarte bine. Necesitatea de a merge mai departe este vitală pentru Fecioare. Mai ales că Mercur intră în mișcare retrogradă din 27 septembrie. Nativii vor avea parte doar de confuzii în procesul de comunicare. Bineînțeles, nu se semnează acum contracte, documente importante, acorduri pe termen lung. Jupiter aduce un suflu nou de viață nativilor din Fecioară. Puțini dintre aceștia vor reuși să trăiască conform acestor libertăți aduse de Jupiter.

Balanță

Mercur își începe mișcarea retrogradă în Balanță din 27 septembrie. Nu este o perioadă pentru semnat documente, pentru achiziții de electronice sau pentru acorduri majore. Toate trebuie lăsate spre final de octombrie. Este o perioadă mare de timp, dar cu puțină ingeniozitate, lucrurile importante pot fi amânate. Iar dacă presiunile devin prea mari pentru a semna, atunci nativii să se asigure că acele contracte conțin „portița” de scăpare pentru a scăpa ușor de eventuale neplăceri. Marte se află în tranzit prin Balanță. Nativii zodiei nu au de făcut decât să fie ei însăși. Jupiter petrece suficient timp anul acesta în Casa iubirii adevărate a nativilor din Balanță. Este prima dată în 12 ani când Jupiter oferă acest ajutor nativilor.

Scorpion

Venus se află în Scorpion până prin 9 octombrie. Venus ajută nativii să se bucure de dragoste, să fie mai carismatici și mai naturali. Opoziția dintre Venus și Uranus din 23-25 septembrie produce efecte neplăcute care pot fi evitate de către Scorpioni. În aceste zile nimic nu va merge prea bine. Sunt zile în care nu sunt recomandate cumpărăturile sau socializarea. Dacă este programată o primă întâlnire de dragoste sau de afaceri, trebuie amânate. Din 27 septembrie Mercur este retrograd. Toți nativii zodiilor se confruntă cu întârzieri și confuzii, iar Scorpionii sunt și ei afectați, dar mai puțin.

Săgetător

Mercur din 27 septembrie nu va fi prea plăcut.. săgetătorii mai au câteva zile pentru a definitivă propria imagine la care au lucrat până acum. Săgetătorii sunt pe cale să facă o foarte bună impresie în domeniul lor profesional. Doar că trebuie să evite perioada când Mercur este retrograd. Nu ar trebui încheiat niciodată un acord obligatoriu în perioada lui Mercur retrograd. Toate acordurile sunt obligatorii, dar ne referim la acele contracte, înțelegeri care conțin clauze dure pentru nerespectarea lor. Marte se află în Casa prietenilor Săgetătorilor. Încet, încet, apar prieteni din trecutul nativilor. Pe Facebook, e-mail, telefonic, unele relații ies la suprafață.

Capricorn

Marte luminează Casa carierei, a premiilor și a onorurilor nativilor din Capricorn. Lucrurile merg din plin pe plan profesional, iar această situația se va prelungi până la sfârșit de octombrie. De recomandat ca între 23-25 septembrie, când Uranus se opune lui Venus, să se evite de către nativi să devină centrul atenției la serviciu. Orice spun, va fi folosit împotriva lor, chiar își pot face deservicii mari profesionale. Rutina devine încântătoare în aceste zile. Mercur retrograd din 27 septembrie îi ajută pe Capricorni să resusciteze un proiect care a fost părăsit datorită pandemiei.

Vărsător

Mercur retrograd în Balanță din 27 septembrie schimbă regulile jocului. Nu se recomandă semnarea de contracte, încheierea de acorduri până spre sfârșitul lui octombrie. O perioadă destul de lungă. Dar, reducerea vitezei de înaintare pare o soluție mai bună decât haosul creat de Mercur retrograd. Vărsătorii se pot bucura de Marte aflat în tranzit prin Balanță. Marte intensifică interacțiunile cu oameni și locuri străine. Venus recomandă tratamente pentru înfrumusețarea feței. Este un moment perfect pentru schimbare de look.

 Pești

Perioada nefastă pentru o primă întâlnire de dragoste sau pentru a discuta despre o problemă legată de muncă este 23-25 septembrie. Venus se opune lui Uranus destul de violent. Peștii să stea cu capul ferit, să iasă din bătaia focului, indiferent de forma de manifestare a acestuia. Relațiile cu persoanele din străinătate se pot deteriora în această perioadă. Discuțiile despre bani merg prost. Aceasta este o perioadă în care rutina este rege, iar a fi invizibil, o virtute. Mercur retrograd din 27 septembrie amețește Peștii și creează haos în gânduri. Dar, o discuție despre investiții poate avea loc pe 26 septembrie.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 507, săptămâna 23 – 29 septembrie.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.