marți, mai 17

Horoscop 23 septembrie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii vor descoperi dacă există compatibilitate după o întâlnire


Horoscop 23 septembrie 2021, cu Neti Sandu. O să ne putem bucura şi de lucrurile mărunte şi de cele frumoase, în mod special, c-o să fim înconjuraţi de frumos!

Vibraţia zilei este 5 şi e în noi un spirit de aventura care-o să iasă la suprafaţă.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 BALANŢĂ

 

Apar noutăţi care să vă şi bucure, dar care să vă şi scoată din zona de confort, şi să vă ţină în priză până când o să le daţi de capăt tuturor problemelor.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 SCORPION

 

La voi se luminează sfera sentimentală şi o să întâlniţi pe cineva dacă sunteţi singuri şi chiar vă doriţi să fiţi într-o relatgie, că de singurătate v-oţi fi săturat.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Vă bucuraţi de o revedere cu grupul de prieteni şi poate puneţi la cale un eveniment de week-end dacă se-ntrunesc toate condiţiile.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 CAPRICORN

 

O să vă fie apreciată munca, poate faceţi vânzare bună şi o să strângeţi nişte bani până la sfârşitul anului că par să vină din mai multe surse.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Vă invită cineva într-o plimbare, să vă duceţi în alt oraş, să staţi pe-acolo câteva zile să aflaţi ce se mai întâmplă cu prietenii, cu rudele voastre, staţi la taifas.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 PEŞTI

 

Or să vină nişte bani şi-o s-aveţi de cheltuială, vă puteţi mişca în zilele libere, să vă duceţi la un spectacol, la film, într-o staţiune de agrement chiar.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 BERBEC

 

O s-aveţi prilejul să aflaţi dacă există compatibilitate cu persoana care vă face declaraţii de dragoste, dar asta după ce ieşiţi la cafea.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 TAUR

 

Există şi la voi o atracţie, un magnetism care să ducă la o relaţie de cuplu, dacă n-aveţi companion de vioară, şi o să fie o stare de graţie dacă vă hrăniţi cu endorfine.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 GEMENI

 

Poate reluaţi o preocupare care-o să vă scape de stres şi e posibil să v-aducă şi bani, dacă se cere produsul respectiv – c-aveţi şanse de câştiguri, să ştiţi.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 RAC

 

Poate vă gândiţi să vă cumpăraţi o casă, ori s-o zugrăviţi, să mai reparaţi câte ceva la actuala şi să vă simţiţi, în sfârşit mult mai confortabil, acasă.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 LEU

 

Munca în echipă o să vă aducă nişte câştiguri şi poate prelungiţi un contract. Vă pregătiţi de o altă etapă profesională şi care promite succes.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 FECIOARĂ

 

Se poate să luaţi mai mulţi bani, poate pentru că vi se măreşte salariul, sau vin nişte sume din colaborări şi o să strângeţi, acolo, un capital, cât de cât.

 Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.