luni, mai 23

Lovitură totală pentru PRO TV! Antena 1 l-a luat după 20 de ani – Capital


Răsturnare totală de situație. PRO TV primește o lovitură cruntă după 20 de ani. Filmul cu care a spart audiențele și care devenise o tradiție pentru celebrul post de televiziune dispare. Acesta va putea fi urmărit din acest an la Antena 1.

Este vorba de filmul Singur Acasă. În fiecare an, de 20 de ani, cunoscuta producție era urmărită de milioane de români la Pro TV. Toți românii știau că dacă vine Crăciunul, atunci îl pot vedea sau revedea pe Macaulay Culkin în Home Alone.

Pentru prima dată în peste 20 de ani, filmul Home Alone va fi difuzat, din informaţiile Paginademedia.ro, nu de Pro TV, ci de Antena 1. Trebuie spus că niciodată în ultimii 20 de ani, celebrul film nu a fost difuzat de o altă staţie de televiziune.

Sursa citată a încercat să afle un punct de vedere din partea oficialilor postului de televiziune Antena 1. Aceștia au confirmat informaţia, fără a da alte detalii: anul acesta Singur Acasă – Home Alone se va vedea pe postul Intact.

Chiar dacă a fost difuzat de nenumărate ori, Singur Acasă a scos de fiecare dată audienţe care au plasat Pro TV pe prima poziţie în audienţe. Anul trecut, de exemplu, a fost urmărit, la nivel naţional, de peste 2,2 milioane de români în fiecare minut.

Pe locul doi era, la distanţă de 600.000 de telespectatori, Antena 1 care dădea, în premieră, Gala Te cunosc de undeva.

Audiențe record an de an cu celebrul film, pentru PRO TV

În 2018, când era transmis pe 8 decembrie, Singur Acasă a strâns 2,1 milioane de români în faţa televizoarelor. În 2017, când a fost difuzat pe 9 decembrie, acesta a strâns 2,2 milioane de români. O cifră mare s-a înregistrat și în 2016. Pe 10 decembrie, același film a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga ţară. La fel şi în urmă cu trei ani. În 2014 filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare.

Sursa foto: PRO TVSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.