luni, mai 23

NVIDIA GeForce RTX 3080 SUPER listat pentru computerul HP ENVY AIO, prea bine pentru a fi adevărat?


HP ar putea face orice cu următoarele PC-uri AIO, deoarece unul dintre ele a fost listat chiar de compania care utilizează o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 SUPER.

NVIDIA GeForce RTX 3080 SUPER listat pentru computerul HP ENVY AIO, prea bine pentru a fi adevărat?

Mai jos puteți vedea o listă deosebit de interesantă a unei plăci grafice GeForce RTX 3080 SUPER. Rețineți că NVIDIA nu a prezentat încă o linie SUPER care se învârte în jurul arhitecturii sale Ampere, dar mai multe zvonuri au lăsat să se înțeleagă următoarea linie.

Plăcile grafice NVIDIA GeForce și AMD Radeon sunt acum cu 70% peste MSRP, disponibilitatea GPU se înrăutățește pe măsură ce Q4 2021 se apropie

The PC All-in-One HP ENVY 34 este cam cât sună, un ecran de 34 inch cu un design AIO care are tot hardware-ul încorporat în partea din spate a monitorului. HP listează GeForce RTX 2080 pentru computerul său ENVY 32 AIO și pe baza a ceea ce putem învăța, această variantă specifică este un card de mobilitate Max-Q. Prin urmare, ar avea sens dacă RTX 3080 SUPER prezentat pe modelul de 34 inch ar fi, de asemenea, o variantă Max-Q și nu o variantă de placă grafică discretă pentru desktop, având în vedere că este prea mult de gestionat pentru AIO-uri.

Acum trebuie să ne amintim că GeForce RTX 2080 SUPER există și că ar putea fi o greșeală de la HP. Sau HP tocmai și-a actualizat specificațiile modelului de 34 “și a uitat să schimbe schema completă de denumire a modelului de la 2080 la 3080. OEM-urile fac de obicei astfel de greșeli, iar HP a listat anterior carduri, cum ar fi GTX 1180 pe care ulterior l-a confirmat a fi un substituent, deci ar putea fi foarte bine și aici.

Dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat, atunci NVIDIA GeForce RTX 3080 SUPER ar putea oferi un SKU Ampere actualizat cu ceasuri mai ridicate, poate mai mult VRAM și ușoare ajustări de putere. Acestea fiind spuse, NVIDIA Actualizare GeForce RTX 30 SUPER se așteaptă să intre în stradă pe platformele mobile pentru desktop și PC până în ianuarie 2022 (CES), așadar așteptați mai multe informații până atunci.

Sursa de știri: El Chapuzas Informatico

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.