marți, mai 24

Olympus neagă colaborarea cu Samsung pentru Galaxy S22 Ultra; Noi detalii despre designul seriei S22, culori apar online


Ziua şi scăparea cu privire la Samsung Galaxy S22, iar de această dată avem şi veşti proaste: se pare că Olympus ar fi negat parteneriatul cu sud coreenii pentru a dezvolta camera lui Galaxy S22 Ultra. Între timp aflăm detalii despre designul seriei S22 precum culori şi format.

Zvonurile despre o cameră cu tehnologie Olympus pe un S22 Ultra datează deja de câteva luni, dar acum au fost infirmate. Iată citatul unui reprezentant Olympus:

„Singura declaraţie oficială pe care o putem da este că din punctul nostru de vedere nu e nimic de discutat sau anunţat.”

Primele informaţii apăreau în aprilie şi iulie, când se tot vehicula o cameră de 200 MP cu o lentilă uriaşă şi senzor co-creat cu Olympus. Aceasta este o firmă japoneză, care produce camere de calitate şi tehnologie optică de top. Dacă era real parteneriatul, Olympus ar fi contribuit şi cu tuning de culoare şi procesare de imagine. 

Colaborarea venea după alte asocieri mari în zona smartphone, precum OnePlus + Hasselblad, Huawei + Leica, Vivo + Zeiss. Uneori astfel de parteneriate se soldează doar cu un branding şi calibrare de culori, alteori cele mai bune lentile Leica şi Zeiss ajung pe telefoane. Între timp aflăm că Galaxy S22 Ultra nu va primi nici măcar noul senzor Samsung de 200 MP, ci unul de 108 MP. Seria S22 este aşteptată în ianuarie 2022.

Galaxy s22

A doua parte a zvonurilor despre seria S22 spune că din moment ce seria Galaxy Note ar fi casată, o parte din look-ul său pătrăţos ar putea fi transplantat la seria Galaxy S. Zvonacul Ice Universe scrie că formatul lui Galaxy S22 va fi „între Galaxy S şi Galaxy Note„. Nu va fi rotunjit că S, dar nici perfect angular că Note. Ce nu va fi transplantat de la Note-uri este orificiul şi fanta pentru stylus. 

De asemenea cei de la GalaxyClub au pus mâna pe o bază de câte cu culori ale seriei Galaxy S22. Aflăm că Galaxy S22 şi S22+ vor avea câte 4 nuanţe: Alb, Negru, Rose Gold şi Verde. Verdele ar fi ca Phantom Green de la Z Fold 3 sau versiunea verde de Z Flip 3. Galaxy S22 Ultra va sosi pe alb, negru şi roşu închis.

Am aflat recent şi ca bateriile lui S22 şi S22+ se vor micşora faţă de predecesori şi că ecranele vor rămâne în mare la fel ca la seria S21, dar că în spate se va înlocui camera telephoto de 64 MP cu zoom optic 1.1X cu una cu rezoluţie mai mică şi zoom optic 3X. 

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.