duminică, mai 29

Actorul Daniel Craig și personajul James Bond,  numiți comandanți onorifici ai Royal Navy


Actorul Daniel Craig a fost numit comandant onorific al Royal Navy, Marina britanică, având acelaşi grad ca şi personajul său, James Bond, a anunţat joi Ministerul Apărării, citat de News.ro.

Această numire a fost anunţată cu o săptămână înainte de lansarea în cinematografe a filmului „No Time to Die”, noua producţie a aventurilor celebrului agent secret, al cincilea şi ultimul film cu Daniel Craig în pielea lui 007.

„Daniel Craig este cunoscut pentru că a fost comandantul Bond de-a lungul ultimilor 15 ani – un ofiţer de Marină care asigură securitatea Marii Britanii în misiuni în lume”, a declarat amiralul Tony Radakin. „Este ceea ce face în fiecare zi Royal Navy, folosindu-se de mijloace şi competenţe în aceeaşi manieră ca Bond”.

Actorul britanic în vârstă de 53 de ani a declarat că se simte „privilegiat” şi „onorat” de această numire.

Un fel de ambasadori ai Royal Navy, ofiţerii onorifici contribuie la promovarea Marinei britanice şi al rolului ei în lume.

Înainte de primirea acestei distincţii, actorul s-a întâlnit cu comandantul Frances Bond, care lucrează în cartierul general al Royal Navy la Portsmouth, în sudul Angliei. „Colegii mi-au strigat de multe ori că sunt adevăratul Bond, dar nu mi-am imaginat că îl voi întâlni într-o zi pe actorul care l-a interpretat”, a mărturisit Frances Bond.

În timpul producţiei ultimei părţi din franciza 007, a cărui premieră va avea loc marţi la Londra, cineaştii au colaborat cu Royal Navy şi Ministerul Apărării. Nava de război HMS Dragon apare în film, precum şi distrugătorul de tip 45, cu emblema sa, un dragon roşu pe carenă.

Sursa foto: captură videoSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.