sâmbătă, mai 21

Cel mai de succes film românesc al momentului, într-o proiecție de gală la Cinema Ateneu Iași


Spectatorii sunt invitați la Cinema Ateneu Iași, odată cu proiecția de gală a celui mai de succes film românesc al momentului, „Otto Barbarul”. Lungmetrajul va rula în prezența regizoarei Ruxandra Ghițescu. Evenimentul va avea loc pe 27 septembrie 2021, de la ora 20:00. Cinefilii sunt invitați să nu dea doar cu seen în cadrul campaniei de conștientizare a problemelor cauzate de depresie la adolescenți, ce va fi lansată odată cu filmul

Pe 27 septembrie 2021, de la ora 20:00, spectatorii sunt invitați la Cinema Ateneu Iași, odată cu proiecția de gală a filmului „Otto Barbarul”. Lungmetrajul va rula în prezența regizoarei Ruxandra Ghițescu, fiind filmul de debut, care, în același timp, are rolul de a puncta viața adolescenților și perioadele dificile prin care trec aceștia. Cinefilii sunt invitați să nu dea doar cu seen în cadrul campaniei de conștientizare a problemelor cauzate de depresie la adolescenți, ce va fi lansată odată cu filmul.

„Otto Barbarul” a avut premiera mondială în competiția oficială a celei de-a 26-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo

„Otto Barbarul” a avut premiera mondială în competiția oficială a celei de-a 26-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo și fost distins la TIFF cu Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru Lungmetraj. Din distribuție fac parte actorii: Marc Titieni, Adrian Titieni, Ioana Bugarin, Ioana Flora, Iulian Postelnicu, Mihaela Sîrbu, Ana Radu, Constantin Drăgănescu.

Premiera în cinema a lui Otto este un vis la care, în pandemie, nu am îndrăznit să sper. «Otto Barbarul» este un film gândit și realizat pentru experiența privitorului într-o sală de cinema, o experiență imersivă la care am lucrat în detaliu pe sunet, muzică și imagine. Este o mare bucurie ca filmul să ajungă la public astfel. Cum filmul nostru deschide o portiță către lumea atât de complicată a vârstei adolescenței, campania celor de la depreHUB vine să acompanieze demersul nostru prin deschiderea unui dialog menit să ducă la conștientizarea problemelor emoționale ale vârstei și soluțiile și sprijinul pe care îl putem găsi pentru prevenirea alunecării în zone mai întunecate”, a spus Ruxandra Ghițescu și ne îndeamnă:

„Vino să îl vezi și să asculți muzica lui Otto în cinema și #NuDaDoarCuSeen!. „Premiera în cinema a lui «Otto» este un vis la care, în pandemie, nu am îndrăznit să sper. «Otto Barbarul» este un film gândit și realizat pentru experiența privitorului într-o sală de cinema, o experiență imersivă la care am lucrat în detaliu pe sunet, muzică și imagine. Este o mare bucurie ca filmul sa ajunga la public astfel”, a mai completat Ruxandra Ghițescu.

Filmul are în centru un adolescent si problemele vârstei și este însoțit de o campanie de conștientizare a acestora și de identificare a soluțiilor.

„Otto Barbarul” ne face cunoștință cu un adolescent punk, în vârstă de 17 ani, ce se confruntă cu pierderea iubitei sale

„Otto Barbarul” ne face cunoștință cu un adolescent punk, în vârstă de 17 ani, ce se confruntă cu pierderea iubitei sale. Acesta devine captiv într-un cerc vicios creat de părinți, bunicul său bătrân, mama iubitei sale și ancheta derulată de serviciile sociale. Pentru a supraviețui, Otto trebuie să-și înfrunte sentimentele și vinovăția. Ana Drăghici a fost director de imagine, iar Dana Bunescu s-a ocupat de montaj. Producătorii filmului sunt Iuliana Târnovețchi și Oana Prata, iar Anda Ionescu este producător delegat.

Compania Reason8 Films se ocupă de vânzările internaționale ale filmului, în timp ce Freealize este distribuitorul național. Producția este realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și al Eurimages, co-finanțată de Shelter Prod, cu sprijinul Taxshelter.be & ING și al Programului Europa Creativă al Uniunii Europene (UE). Biletele pot fi achiziționate de pe https://cinemaiasi.ro/film/otto/ sau de la casieria Ateneului Național din Iași, la prețul unic de 15 lei. Sala Mare „Radu Beligan” a Ateneului este deschisă la o capacitate de 70 la sută, cu respectarea măsurilor și regulilor impuse de autorități.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.