marți, mai 24

Discord aduce muzică înapoi cu un bot certificat de YouTube


După ce YouTube, deținut de Google, a ucis două vedete extrem de populare Discord bot-uri muzicale În această lună, forțându-i să se închidă în toiul nopții pentru acuzațiile de încălcare a drepturilor de autor, Discord a început să testeze o integrare YouTube care va permite din nou utilizatorilor să redea ritmuri pe serverele lor.

Se pare că Discord a testat o caracteristică similară în urmă cu aproximativ 10 luni, dar se pare că a redenumit-o și și-a accelerat lansarea ca o modalitate de a compensa dezamăgirea utilizatorilor în urma opririi roboților populari Groovy și Rythm. conform margineaCu toate acestea, noua integrare a fost lansată până acum câtorva “servere de prieteni și familii” până acum și pare a fi rezultatul unei colaborări între Discord și YouTube, care probabil îi va dezamăgi pe cei care au apreciat spiritul haiduc al momentului – muzica decedată roboții. Noua caracteristică, numită Urmăriți împreună, permite utilizatorilor Discord să transmită videoclipuri YouTube împreună pe platformă, la fel cum roboții de muzică Groovy și Rythm le-au permis utilizatorilor să asculte playlisturi partajate și colaborative în camerele online unde s-au adunat.

Totuși, este de așteptat ca noua funcție aprobată de YouTube să semene mult mai bine, bine, cu redirecționarea YouTube: odată activată funcția Vizionare împreună, o mică interfață YouTube apare în partea stângă a ecranului, permițând utilizatorilor să creeze liste Redare prin căutare Linkuri YouTube într-o anumită bară de căutare. Comutarea unui mic buton verde în partea de jos a interfeței permite utilizatorilor să „Partajeze o telecomandă”, permițând un mod de colaborare pe care alții de pe server îl pot folosi pentru a forma o listă de redare.

Și, la fel ca orice „Omul” încearcă să arunce și să legitimeze, Watch Together pare să lipsească unele dintre vrăjile care au făcut Groovy și Rythm atât de populare la început. După cum a spus Discord The Verge, „Este posibil să vedeți reclame în timpul videoclipurilor YouTube” cu noua integrare, care va elimina fără îndoială atmosfera în mod semnificativ într-un mod care nu a fost într-adevăr o problemă cu roboții neautorizați.

Cu toate acestea, Discord pare să avanseze cu integrarea pe YouTube și se așteaptă inițial ca Watch Together să fie lansat tuturor utilizatorilor până la sfârșitul lunii octombrie.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.