marți, mai 24

Horoscop Urania | Previziuni Astrologice Pentru Perioada 25 Septembrie – 1 Octombrie 2021. Mercur Va Intra în Mișcare Aparent Retrogradă | VIDEO URANISSIMA


În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec – 25 septembrie – 1 octombrie 2021

Zodia Berbec. Mercur va intra în mișcare aparent retrograd, în care va rămâne până pe 19 octombrie, când își va relua mersul direct, de la 10° Balanță. Ea va funcționa, în continuare, în sectorul relațiilor parteneriale, dar va introduce un necesar recul față de propunerile și inițiativele care i-au entuziasmat, făcându-i pe nativi să (re)analizeze evenimentele care s-au derulat. Citește tot Horoscop săptămânal Berbec – 25 septembrie – 1 octombrie 2021.

Horoscop săptămânal Taur – 25 septembrie – 1 octombrie 2021

Zodia Taur. Dacă pentru sănătate, se poate vorbi de eventualitatea reapariției unor stări organice și simptome de care nativii credeau să au scăpat prin tratament, în planul muncii, Mercur le va sugera Taurilor avantajele și dezavantajele actualului context de muncă și salarizare precum și al eventualelor oferte care vor veni spre ei în următoarele trei săptămâni. Citește tot Horoscop săptămânal Taur – 25 septembrie – 1 octombrie 2021.

Horoscop săptămânal Gemeni – 25 septembrie – 1 octombrie 2021

Zodia Gemeni. Mercur va influența, în continuare, sectorul vieții sentimentale, al creativității și al relațiilor cu copiii introducând o notă utilă, dacă privește o necesară reevaluare de poziții și decizii, alteori, însă, poate accentua nehotărârea, spaima de consecințele neplăcute ale unei decizii dificile, îndoiala de sine. Citește tot Horoscop săptămânal Gemeni – 25 septembrie – 1 octombrie 2021.

Horoscop săptămânal Rac – 25 septembrie – 1 octombrie 2021

Zodia Rac. Mercur se va afla, în continuare, în tranzit prin casa a IV-a a problemelor casnice, domestice și a relațiilor de familie și va introduce măsură sau diplomație în comportamentul și reacțiile Racilor ori de câte ori relațiile dintre ei și rudele lor par să se complice și să ia o turnură drastică. Citește tot Horoscop săptămânal Rac – 25 septembrie – 1 octombrie 2021.

Horoscop săptămânal Leu – 25 septembrie – 1 octombrie 2021

Zodia Leu. Leii vor manifesta o atitudine fermă și vor avea reacții categorice ori de câte ori se vor afla în ipostaze ce privesc o relație partenerială, un dialog cu reprezentanții unei instituții ori în condițiile unei activități care se desfășoară în mod public ori cu publicul. Leii vor susține ideile clare și principiile corecte. Citește tot Horoscop săptămânal Leu – 25 septembrie – 1 octombrie 2021.

Horoscop săptămânal Fecioară – 25 septembrie – 1 octombrie 2021

Zodia Fecioară. Este nevoie să se verifice orice informație care prezintă interes pentru nativii din zodia Fecioarei mai ales că, multe dintre ele, îi vor nedumeri prin stranietatea lor. Deplasări presărate cu complicații și evenimente sau conflicte stupide. Citește tot Horoscop săptămânal Fecioară – 25 septembrie – 1 octombrie 2021.

Horoscop săptămânal Balanță – 25 septembrie – 1 octombrie 2021

Zodia Balanță. Unele persoane nu înțeleg despre ce este vorba sau ce argumente stau la baza unor decizii și soluții care privesc direct sau indirect activitatea lor profesională. Pe de altă parte, o nesiguranță în propriile percepții, gânduri și hotărâri pare să generez o iritare continuă în mintea și în conștiința unora dintre cei care s-au născut în zodia Balanței. Citește tot Horoscop săptămânal Balanță – 25 septembrie – 1 octombrie 2021.

Horoscop săptămânal Scorpion – 25 septembrie – 1 octombrie 2021

Zodia Scorpion. Oferte surprinzătoare, condiții greu de acceptat sau chiar nejustificate pe fondul unei activități dezbătute cu partenerii, intervenții ale unor oameni și instituții în derularea unui conflict care schimbă datele problemei. Citește tot Horoscop săptămânal Scorpion – 25 septembrie – 1 octombrie 2021.

Horoscop săptămânal Săgetător – 25 septembrie – 1 octombrie 2021

Zodia Săgetător. Îngrijorări firești, dezamăgiri, nemulțumiri, trăite în chip stresant care se vor reflecta nu doar prin alterarea bunei dispoziții ci și a fiziologiei sistemului neuro-vegetativ, cu manifestări concrete, în plan organic. Citește tot Horoscop săptămânal Săgetător – 25 septembrie – 1 octombrie 2021.

Horoscop săptămânal Capricorn – 25 septembrie – 1 octombrie 2021

Zodia Capricorn. Posibile tulburări trecătoare ale fiziologiei aparatului loco-motor (dureri, anchiloze, edeme). Nu este indicat ca nativii să intervină în conflictele de muncă ale altora (colegi, superiori); atașamentul lor pentru cauza acelora nu va schimba situația, în schimb, va atrage antipatia celor cu care, respectivele persoane, se află în dispută. Citește tot Horoscop săptămânal Capricorn – 25 septembrie – 1 octombrie 2021.

Horoscop săptămânal Vărsător – 25 septembrie – 1 octombrie 2021

Zodia Vărsător. Stare de spirit neplăcută prin instabilitatea și viteza cu care nativii își vor schimba, de la o clipă la alta dorințele, capacitatea de a duce la bun sfârșit un proiect, fie el și modest (o plimbare, o vizită, vizionare a unui film). Citește tot Horoscop săptămânal Vărsător – 25 septembrie – 1 octombrie 2021.

Horoscop săptămânal Pești – 25 septembrie – 1 octombrie 2021

Zodia Pești. Mercur, o planetă a speculațiilor financiare, a negoțului, a comerțului și a capacității de a valorifica un bun sau o însușire, le va da flerul necesar pentru a intui cum e mai bine să procedeze într-o situație delicată pentru a câștiga sau a proteja o sumă de bani ori pentru a apăra integritatea unui bun patrimonial pus în discuție. Citește tot Horoscop săptămânal Pești – 25 septembrie – 1 octombrie 2021.

Simona Halep, dispusă să returneze banii primiți dacă i se va cere. "Nu suntem fericiți de ceea ce s-a întâmplat"

PARTENERI – GSP.RO

Simona Halep, dispusă să returneze banii primiți dacă i se va cere. „Nu suntem fericiți de ceea ce s-a întâmplat”

Alexandru Rafila, despre persoanele care ajung la ATI: „Deşi sunt vaccinate, din cauza stării de sănătate, nu prea au...

Playtech.ro

Alexandru Rafila, despre persoanele care ajung la ATI: „Deşi sunt vaccinate, din cauza stării de sănătate, nu prea au…

Un fermier din Rusia a murit după ce a vrut să înghită o viperă de stepă. Medicii nu l-au putut salva: "Limba i se umflase atât de tare că abia îi mai încăpea în gură" | GALERIE FOTO

Observatornews.ro

Un fermier din Rusia a murit după ce a vrut să înghită o viperă de stepă. Medicii nu l-au putut salva: „Limba i se umflase atât de tare că abia îi mai încăpea în gură” | GALERIE FOTO

Horoscop 24 septembrie 2021. Scorpionii nu ajung la o înțelegere cu partenerul de cuplu, într-o problemă importantă

HOROSCOP

Horoscop 24 septembrie 2021. Scorpionii nu ajung la o înțelegere cu partenerul de cuplu, într-o problemă importantă

Președintele Klaus Iohannis, fotografiat cu manelistul Sorinel Puștiu la New York

Știrileprotv.ro

Președintele Klaus Iohannis, fotografiat cu manelistul Sorinel Puștiu la New York

ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor

Telekomsport

ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor

De ce au plantat cei de la brandul de apă plată Bucovina 3.000 de brăduți

PUBLICITATE

De ce au plantat cei de la brandul de apă plată Bucovina 3.000 de brăduți

Urmărește cel mai nou VIDEOSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.