marți, mai 24

Primele comenzi pentru iPad mini 6 ajung în întreaga lume


A anunțat Apple iPad mini 6 La un eveniment special „California Streaming” din 14 septembrie, precomenzile au început imediat după keynote. În timp ce lansarea oficială a noului iPad mini în magazine este programată pentru vineri, 24 septembrie, clienții din întreaga lume au început deja să pună mâna pe dispozitiv în urmă cu câteva ore (și pentru că este deja vineri în unele țări).

A șasea generație iPad mini introduce un nou design bazat pe cele mai recente modele iPad Pro și iPad Air, cu un cadru unificat și fără buton de pornire. Cu un ecran mai mare de 8,3 inci, iPad mini 6 oferă, de asemenea, suport pentru a doua generație Apple Pencil și este alimentat de noul chip A15 Bionic – cum ar fi iPhone 13.

la fel de Am raportat săptămâna trecutăCu toate acestea, estimările de livrare iPad mini 6 au scăzut deja până în octombrie sau chiar în noiembrie, în funcție de configurația aleasă. De exemplu, dacă încercați să cumpărați iPad mini pentru începători Un model în SUA cu 64 GB de stocare și Wi-Fi, Apple spune că va fi livrat în 4 până la 6 săptămâni.

Din fericire, pentru cei care au precomandat noul iPad săptămâna trecută, unitățile sunt deja livrate clienților. Unii utilizatori și-au distribuit fotografiile iPad mini 6 pe Twitter, după cum puteți vedea mai jos:

Noul iPad mini a fost lansat în Statele Unite, Canada și alte 26 de regiuni, potrivit Apple. Se așteaptă ca produsul să ajungă la mai multe țări până la sfârșitul anului.

Citește și:

FTC: folosim linkuri de afiliere pentru a câștiga venituri. Mai Mult.


Consultați 9to5Mac pe YouTube pentru mai multe știri Apple:Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.