sâmbătă, noiembrie 27

Roger Michell, regizorul celebrului film „Notting Hill”, a murit la vârsta de 65 de ani


Roger Michell, regizorul celebrului film „Notting Hill”, a murit la vârsta de 65 de ani. Decesul a fost anunţat chiar de publicistul său, acesta anunţând că întreaga familie este devastată de durere, după ce Roger Michell a murit miercuri seara. Roger Michell lucra la un proiect despre Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii, înainte să moară, scrie Daily Star.

Roger Michell, regizorul celebrului film „Notting Hill”

Roger Michell s-a născut în Africa de Sud, la Pretoria, şi a copilărit în mai multe locaţii exotice precum Beirut, Damasc şi Praga, înainte să se stabilească în Anglia, astfel încât să poată fi atât regizor de film, cât şi regizor de teatru. A fost mai degrabă un renumit regizor de teatru, însă a devenit cu adevărat celebru după ce a regizat pelicula „Notting Hill”, film în care strălucesc Hugh Grant şi Julia Roberts şi care i-a adus lui Roger Michell trofeul pentru cel mai bun regizor britanic, la Empire Awards, şi o nominalizare la Premiile Bafta.

Un actor important din „Sex and the City” a murit la 57 de ani. În serial a jucat rolul impresarului

Roger Michell a fost însurat de două ori, cu actriţa Kate Buffery şi cu actriţa Anna-Maxwell Martin, şi a avut în total patru copii. Înainte să moară Roger Michell lucra la un proiect despre Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *