marți, mai 17

Adi Minune, cadou de 14.000 de lei din partea soției sale. Cati a șocat vânzătoarea când a plătit cash EXCLUSIV


Mare fericire în familia manelistului Adi Minune! Celebrul cântăreț a împlinit 47 de ani, ocazie sărbătorită cu mare fast. Familia artistului i-a organizat o mare petrecere, la care au fost invitați toți prietenii lui Adrian. „Regele manelelor” a primit foarte multe cadouri, dar cel oferit de soția sa, Cati, l-a lăsat fără cuvinte!

Adi Minune a împlinit 47 de ani

Adi Minune a făcut 47 de ani, ieri (n.r. – vineri, 24 septembrie). Înconjurat de cei dragi lui, Adi Minune s-a distrat în toată regula. Muzica s-a auzit în difuzoare până târziu în noapte, s-a mâncat și s-a băut, semn că toată lumea s-a bucurat să fie alături de manelist, într-o zi atât de specială pentru el. La un moment dat, vedeta a fost copleșită de emoții și a început să plângă. De departe, cea care a reușit să-l impresioneze total a fost soția lui, Cati, care i-a făcut un cadou de 14.000 de lei!

Manelistul a plâns de fericire în timp ce toată lumea i-a cântat ”La mulți ani”. Vizibil emoționat și bucuros că este înconjurat de familie și prieteni, Adrian Minune a mulțumit tuturor pentru surpriza făcută.

Manelistul a plâns de ziua lui de naștere

Celebrul cântăreț de manele a vărsat lacrimi de fericire chiar la petrecerea sa aniversară. În ziua în care a împlinit 47 de ani, artistul și-a distrat invitații cu cele mai cunoscute piese din repertoriu. Solistul nu a luat o pauză de la cântat nici de ziua lui de naștere. I-a distrat pe cei prezenți cu melodiile sale, iar emoțiile pozitive l-au năpădit chiar în momentul în care oaspeții i-au cântat în cor ”La mulți ani”.

La vârsta de 47 de ani, Adi Minune este un soț și tată fericit. Are familia mereu aproape. Fiica lui cea mare, Karmen, nu a lipsit de la petrecerea sa aniversară. Tânăra vedetă a venit cu soțul și fetița ei.

Cati Simionescu i-a făcut un cadou de 14.000 de lei

Prezentă a fost și soția lui, Cati Simionescu, pe care artistul a fost la un pas să o piardă vara aceasta. Partenera cântărețului a fost operată de urgență la o clinică din Turcia, cu două luni în urmă. Manelistul dezvăluia atunci că problemele de sănătate i-ar fi putut pune viața în pericol lui Cati, dacă nu se intervenea la timp. Din fericire, soția lui se simte mult mai bine.

Adrian Minune nu s-a ales doar cu urări din partea celor dragi, ci și cu daruri substanțiale. După ce a suflat în lumânările de pe tort, artistul a primit și o brățară de lux, cadou de la Cati. Potrivit surselor Playtech, este vorba de o brățară tennis din aur alb, de 18K cu diamante de 0.97ct, în valoare de aproximativ 14.000 de lei (Vezi FOTO în GALERIE). Cadoul a fost achiziționat de soția lui Adi Minune dintr-un magazin, iar în momentul în care a cumpărat-o, vânzătoarea a avut un șoc.

„Cati Simionescu a plătit cash brățara, în „cărămizi” de bani”, a precizat vânzătoarea pentru Playtech.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.