duminică, noiembrie 28

Cât costă un trening made by Lavinia Pîrva. Fanii ei scot sute de lei…


Soția lui Ștefan Bănică Jr. este o cunoscută cântăreață, mama dar și antreprenor, având o afacere cu haine. Află cât costă un trening de la Lavinia Pîrva, având în vedere că acestea se vând ca pâinea caldă.

Cât plătesc fanii pentru un trening de la Lavinia Pîrva

Deși are atâtea activități de întreprins de-a lungul unei zile, Lavinia Pîrva reușește să facă față cu brio și în viața sa de antreprenor. Vedeta lucrează la o nouă colecție de treninguri care îi poartă numele. Soțul acesteia este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți autohtoni, însă din cauza pandemiei, concertele acestuia ai fost tot mai puține ca număr, la fel ca și numărul de bilete vândute.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul Lavinie Pîrva, însă artista nu a lăsat ca actuala pandemie să îi dea planurile peste cap, astfel că s-a descurcat și continuă să se descurce de minune în această perioadă. Dacă altădată cântăreața susținea nenumărate concerte, de această dată, pe lângă domeniul artistic, soția lui Ștefan Bănică Jr. se ocupă și de magazinul său online cu haine și pare să cunoască un real succes, așa cum a afirmat chiar ea însăși pentru impact.ro.

”Totul a început dintr-o joacă, iar acum înregistrază un mare succes. Mă refer la shop-ul online pe care-l am, cu haine de damă în special și lucruri pentru copii. Am și rochițe, dar merg foarte bine treningurile”, a declarat artista pentru impact.ro.

Treningurile pe care le creează au ajuns să se vândă ca pâinea caldă, în ciuda prețului de 400 de lei per bucată. Acum, artista se pregătește pentru o nouă lovitură pe piață, lucrând la o nouă colecție.

”Lucrez la colecția nouă de toamnă-iarnă, cu treninguri de catifea, unul îmi poartă numele. Avem cele mai multe comenzi la acest produs”, a adăugat aceasta.

Relația artistei cu Ștefan Bănică Jr.

Asta nu e tot pentru că, Lavinia Pîrva este în același timp și model pentru propriile sale creații. Artista participă la nenumărate ședințe foto pentru a lansa noile articole pe site. Muzica, în continuare face parte din viața cântăreței, afirmând că și-a reluat concertele care reprezintă încă o sursă de venit, cântând în limba sârbă.

”Am început concertele, am proiectul balcanic care merge foarte bine mai ales la petrecerile private. În mod special, cele cu muzică sârbească. Sper să putem cânta cât mai mult”, ne-a mărturisit artista în urmă cu cu ceva vreme.

Lavinia Pîrva a afirmat că a învățat această limbă în orașul său natal, Timișoara: ”Am crescut la Timișoara și acolo se vorbea, dar nu am făcut cursuri speciale”. În ceea ce privește relația sa cu Ștefan Bănică Jr., toată lumea știe că reprezintă unul dintre cele mai discrete cupluri ale showbiz-ului românesc. Aceștia sunt văzuți rar împreună și preferă să țină departe ochii curioșilor.

Anterior, cântăreața a fost văzută fără verighetă, iar presa vehicula ideea că cei doi se află în pragul unui divorț.

”Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului”, a spus Lavinia Pârva pentru impact.ro.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *