marți, mai 24

Horoscop. Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii în parte. Cine o duce bine duminica


Horoscop. Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii în parte. Ce au dezvăluit Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici la Adevăruri Ascumse, de la Antena 3?

Horoscop. Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii în parte

Luni, zi norocoasă pentru Rac

Ziua de luni este patronată de Lună. În general, ea este foarte norocoasă pentru nativii din zodia Rac. În zilele de luni, nativilor le este recomandat să își asculte intuiția nativă. Este un moment pentru noi începuturi, pentru a visa și a crea dacă își doresc să câștige în viață.

Marți, zi norocoasă pentru Berbec și Scorpion

Ziua de marți are o încărcătură simobolică pentru nativii din zodia Berbec, care sunt încrezători și puternici, mai ales în această zi. Scorpionii vor simți că și-au găsit scopul, în special dacă este vorba despre împlinirea dorințelor celor dragi.

Miercuri, zi norocoasă pentru Gemeni, Fecioară și Vărsător

Ziua lui Mercur patronează comunicarea, echilibrul și înțelegerea. Ziua de miercuri îi face mai volubili pe Gemeni și se simt în elementul lor de comunicare. Vărsătorii sunt de fel buni comunicatori, motiv pentru care pot să obțină beneficii în această zi datorită modului în care se exprimă. De asemenea, Fecioarele beneficiază de echilibru interior în această zi și simt că puterea este de partea lor în mijlocul săptămânii.

Joi, zi norocoasă pentru Săgetător și Pești

Pentru Săgetători, ziua de luni, patronată de Jupiter, care este marele benefic, este potrivită mai ales când nativii vor să citească și să se culturalizeze. Peștii se bucură, în schimb, joia, de abundență, stabilitate și echilibru interior. Cei născuți joia, indiferent de zodie, sunt foarte norocoși.

 Vineri, zi norocoasă pentru Taur și Balanță

Ziua de vineri este patronată de Venus. Ea aduce mari beneficii mai ales în sfera romantică și a banilor pentru cele două zodii. Este o zi în care pot să reușească și în alte domenii care presupun sensibilitate, empatie. Astfel, dacă au întâlniri importante de bifat, Taurii și Balanțele pot să și le programeze în ziua de vineri.

Sâmbătă, zi norocoasă pentru Capricorn

În prima zi de weekend, nativilor din zodia Capricorn le este recomandat să înceapă și să închidă proiecte, în special dacă este vorba despre cele destinate casei și familiei.

 Duminică, zi norocoasă pentru zodia Leu

Considerată ziua Domnului, duminica este benefică nativilor din zodia Leu. Ei reușesc să se relaxeze în această zi de odihnă, când simt că trăiesc pentru ce contează. Astfel, duminica este o zi de mare bucurie pentru Lei.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.