marți, mai 24

Horoscop sâmbătă, 25 septembrie. O zodie va avea probleme mari! Atenţie la micile accidente – Capital


Horoscop sâmbătă, 25 septembrie. O zodie va avea probleme mari! Atenţie la micile accidente

BERBEC  În acest weekend eşti un „lup singuratic”. Ai nevoie să te izolezi de gloată. Sâmbătă, atenţie, însă, aparenţele trebuie întotdeauna salvate, este regula jocului pe care trebuie să o respecţi dacă vrei să fii apreciat de anturajul tău. Îţi este greu să respecţii convenienţele, îţi apar ca nişte reguli ipocrite şi uneori chiar inutile – dar sunt regulile jocului social.  

TAUR  Când ai ajuns la capătul a ceea ce trebuie să ştii, eşti la începutul a ceea ce trebuie să simţi! Sâmbătă, cu Venus pusă pe croşetat, sau pe făcut pasiențe, perioada apare ca una obişnuită. Adică, multă distracţie – sărăcia omului, că şi costă mult!  Adică în această perioadă trebuie să faci mai mult efort decât în mod obişnuit ca să realizezi ce ţi-ai propus. Din această cauză cele două zile par obositoare şi uşor agasante. 

GEMENI Un weekend indicat pentru evaluarea unor sentimente, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau mici vizite la rude sau prieteni cu curte, cumpărături, dar nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti. Sâmbătă nu eşti avantajat în comunicare şi în imagine – domeniile în care excelezi, de fapt. Atenţie la micile accidente domestice în care eşti mare specialist şi un rafinat al durerii că de acea, de rafinament, îţi prinzi degetele! 

RAC Cooperarea şi armonia constituie aliajul succesului, în ceastă sâmbătă, şi, poate, mereu. Cei din jurul tău ştiu că poţi reuşi în ceea ce te-ai angajat, aşa că te sprijină cât pot şi ei. Comunică! Ai o perioadă mai bună şi lucrurile par să se aranjeze. Este timp şi de muncă, dar şi de distracţie! Sâmbătă seara, poţi organiza o mică petrecere şi așa îţi mai îmbunătăţeşti şi starea de spirit. 

Horoscop sâmbătă, 25 septembrie. O zodie va avea probleme mari! Atenţie la micile accidente

LEU  Ai unele oportunităţi, veşti. Poţi, printr-o manevră iscusită, să-ţi serveşti interesele strategice. Dar fă în aşa fel, ca să nu fie evident pentru legumele din jurul tău. Nici nu e greu! Sâmbătă nimic nu este urgent când este vorba de odihna şi de sanatatea ta. Mai pe seară intri puţin în viteză şi laşi lenea pe mai târziu, pentru ca ai nevoie de o tactică, de un plan pentru duminică și săptămâna viitoare.

FECIOARĂ  Îţi intensifici eforturile pentru ca să găseşti noi rezolvări la problemele tale. Ești nemulțumit. Dar, eşti motivat şi vrei să păstrezi direcţia fără să fii invadat de interesele celor din jurul tău. O veste bună sâmbătă, poate dimineața. Mai apoi, îţi regăseşti ritmul şi o parte din echilibru. Poate că nemulţumirea face parte din caracterul tău!  

BALANŢĂ  În acestă perioadă realizezi că trebuie să cooperezi, să lucrezi în echipă. Nu îţi place acest lucru, eşti un individualist, dar trebuie să faci în viaţă şi compromisuri. Sigur, avantajoase! Sâmbătă încearcă să eviţi episoadele în care trebuie să dai explicaţii! Semnele de foc şi de aer îţi sunt favorabile toată perioada, dar este mai bine să nu te iei în beţe cu cei născuţi sub zodii de pământ şi apă.

SCORPION O sâmbătă mai complicată, cu o senzaţie de „déja vu”. Dar ceva pare că nu e cum trebuie. Sâmbătă nu te lăsa tentat de cumpărături extravagante. Dar pe termen lung, gândind strategic, lucrurile se mai aranjează. Simţi o oarecare insecuritate sentimentală – atenţie, casa familiei este prost aspectată. Strânge-i pe toţi ai tăi în jurul tău şi laudă-i şi spune-le vorbe bune – au nevoie de asta, chiar dacă eşti obosit!

Horoscop sâmbătă, 25 septembrie. O zodie va avea probleme mari! Atenţie la micile accidente

SĂGETĂTOR   Ceea ce trebuia spus mai demult, o să comunici în acest weekend. În familie, în duo, ieşi din rezerva ta, care să fim drepţi, nu te avantaja, şi încerci să pui, diplomatic, lucrurile la punct. Sâmbătă eşti surprins, mai nimic nu e cum doreai, dar nu e nimic negativ. Nu fii ostil, adapteză-te rapid la situaţie şi o să-ţi fie bine, cel puțin în această sâmbătă.

CAPRICORN   Ai noroc, ţi se promit mijloace şi ajutor suficient ca să-ţi duci interesele la bun sfârşit. Viitorul îţi apare în nuanţe de roz, nu te grăbi, totul decurge conform planurilor! Sâmbătă, stelele arată un drum, dar este lăsat la latitudinea domniilor voastre. Întotdeauna, în viaţă, suntem între Destin şi Liberul Arbitru. Mai pe seara o veste – pe care o aştepţi de ceva timp! 

VĂRSĂTOR   Sâmbătă poate la un film, poate la un concert, pe net, sau real, poate la o terasă plăcută, la un prieten cu curte. Este zi de aranjat şi verificat garderoba pentru sezonul mai rece, pentru toamnă, în care se pare că am intrat, volens nolens. Sigur, nu toată ziua, mai este timp şi de o discuţie, de ceva bun cu o cafea parfumată şi poate şi de un film bun. Şi poţi începe să citeşti un roman-fluviu, ştiu că îţi plac ficţiunile şi romanele istorice. 

PEŞTI Emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Totuşi, în acest weekend odihneşte-te, relaxează-te, poate distrează-te puţin şi lasă confesiunile pe altă dată. Sâmbătă programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Poți să ai un program scurt: te trezeşti târziu şi te culci devreme!

Horoscop sâmbătă, 25 septembrie. O zodie va avea probleme mari! Atenţie la micile accidenteSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.