sâmbătă, mai 21

Horoscop săptămânal 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Balanţele, situaţii tensionate pe toate planurile


 Horoscopul săptămânal pentru 27 septembrie – 3 octombrie 2021 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Berbec vor acorda mai multă atenţiei familiei şi căminului.

Horoscop săptămânal Berbec: 27 septembrie – 3 octombrie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani – previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Veţi acorda o mare atenţie familiei şi gospodăriei, pentru că acasă, împreună cu cei dragi, vă veţi simţi cel mai bine. Nu recomand să se meargă în vacanţă în străinătate sau în călătorii lungi, în special asociate cu distracţii extreme sau cu vizitarea unor locuri potenţial periculoase. Departe de casă vă puteţi îmbolnăvi sau traversa o situaţie critică, din cauza lipsei de atenţie şi a încrederii în sine. Puteţi foarte bine să vă relaxaţi şi să vă distraţi şi în apropiere de locuinţă.

Un mediu confortabil din punct de vedere emoţional vă va garanta pacea minţii. Veţi fi grijulii şi atenţi la apropierea oamenilor, multă bucurie şi satisfacţie poate aduce comunicarea cu copiii, întâlnirea cu rudele, prietenii, participarea la evenimente festive. Prieteni dragi vă vor invita activ la tot felul de petreceri sau evenimente corporative. De asemenea,sporturile în echipă vă vor oferi o mare relaxare. Sunt posibile întâlniri cu colegii de clasă, cu prietenii vechi,iar acestea se vor petrece brusc, pe neaşteptate, emoţionându-vă puternic.

Horoscop săptămânal Taur: 27 septembrie – 3 octombrie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani – previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Se pare că-i mare agitaţie în culise, neastâmpăr care preconizează schimbări. Dar după ultimele zile din săptămâna trecută, tensiunea care v-a bântuit va începe să scadă. Veţi simţi aşadar o uşurare în afacerile dumneavoastră personale, dar şi cele legate de muncă. O parte din energie se va îndrepta spre sectorul financiar, căci sunteţi dornici să câştigaţi banii necesari tuturor nevoilor vieţii. Eforturile de acum vor fi pe deplin plătite acum, în toamnă.

Traversaţi o săptămână amestecată, surprinzător de contrastantă. Ceva alambicat se va descurca perfect, iar altceva, nerealist, o să vă oblige să încetiniţi ritmul. Aşa că, fiţi în alertă şi aveţi grijă de spate şi ce se petrece acolo. Sentimental, simţiţi emoţii pozitive, aveţi succes căci în condiţii de siguranţă se poate dezvolta o relaţie care a început acum ceva timp în urmă. Dar puteţi avea şi  cel puţin un rezultat pozitiv şi interesant în acele relaţii proaspete, tocmai conturate.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 septembrie – 3 octombrie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani – previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Sunteţi  şi visător şi cu momente de luciditate şi de claritate destul de acute. Vă aşteaptă o perioadă în care schimbările majore sunt la ordinea zilei, renunţaţi la obiceiuri şi tipare de care vroiaţi de ceva vreme să vă eliberaţi. Este nevoie să vă pregătiţi de lupte emoţionale, de sesiuni de autoînvinovăţire, de sesiuni de bravadă neaşteptată.

Procesul de a vă integra noile tipare e demarat ,e posibil să vă rămână unele detalii de reglat, dar unele credinţe autolimitatoare, persoanele pe care le simţeaţi toxice sau comportamente care s-au dovedit nocive, sunt acum puse pe liber. Chiar şi simpla revelaţie a ce doriţi să eliminaţi din viaţa voastră vă este de ajutor, chiar dacă nu o să puteţi face transformările până la capăt. Rămâneţi eliberat, vă puteţi îndrepta către mici evenimente sociale cu persoane apropiate, fără prea mulţi oameni noi, unde să vă simţiţi confortabil şi să împărtăşiţi măcar frânturi din planurile şi strategiile gândite.

Citeşte horoscopul săptămânal pentru 27 septembrie-3 octombrie complet pe Click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.