luni, mai 23

Horoscop zilnic 25 septembrie 2021. Leii pot exagera cu autoritatea


Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu pot exagera cu autoritatea și pot strica relații.

Luna traversează și astăzi zodia Taur, însă va face aspecte tensionate cu Jupiter retrograd din Vărsător. Trebuie să evităm excesele de orice fel și să nu avem așteptări prea mari de la ceilalți. Suntem mai nehotărâți și ar trebui să ne bazăm mai mult pe logică și realism.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se desprind cu greu de o sumă de bani, însă vor fi nevoiți să o facă. În unele cazuri, au nevoie de un împrumut și vor apela la ajutorul unui prieten. Chiar dacă o vor face cu greu și cu o stare de disconfort, vor primi ceea ce cer.

Horoscop Taur

Taurii depun un efort mai mare pentru a-și menține pragmatismul. Gândul le zboară ușor de la activitățile planificate și, în plus, sunt măcinați de un sentiment de neîncredere în ceilalți și nu pot fi deloc obiectivi. Starea emoțională este mai apăsătoare și se pot simți dezamăgiți de ceva sau cineva.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de astăzi îndeamnă la odihnă și momente de solitudine și analiză. Sunt mai visători, își lasă imaginația liberă, dar de preferat ar fi să o canalizeze în sens constructiv. Posibil ca unele nemulțumiri din relația de cuplu să-și pună amprenta asupra stării de spirit.

Horoscop Rac

Racii pun mai mult la îndoială vorbele prietenilor și bine fac pentru că pot fi mai vulnerabili emoțional și, implicit, mai ușor de dezamăgit. Dacă simt să facă unele confidențe, poate ar fi mai bine să le facă în oglindă.

Horoscop Leu

Leii au tendința astăzi de a cere prea mult de la partenerul de viață și se așteaptă să fie înțeleși din priviri. Nu se va întâmpla asta și de aceea ar trebui să lase manifestările orgolioase deoparte și să-și traducă emoțiile cât mai clar și concis. Atenție la autoritatea manifestată care poate strica relații!

Horoscop Fecioară

Pentru Fecioare, ziua de astăzi vine cu o nevoie mai mare de a explora ceva nou. Învață să facă ceva, se documentează cu privire la o activitate practică pe care o desfășoară și au succes. S-ar putea să fie dezamăgiți de unele vești primite sau de principiile de viață ale unor persoane. Mai multă grijă la deplasări pentru că pot veni cu situații neplăcute.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt mai relaxate și pot profita pentru a se reapropia de partener. Simt intens, duc emoțiile la extrem și de aceea ar trebui să-și consume stările în intimitate. De evitat speculațiile financiare.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot surprinde o latură mai puțin morală a partenerului de viață și cu cât vor face săpături mai adânci, cu atât mai mult pot fi dezamăgiți. Pot miza, însă, și pe ceea ce le spune intuiția.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii resimt nevoia de odihnă și de relaxare și bine ar fi să stea mai mult acasă, să evite agitația și stresul. Pot purta un dialog sau pot afla o veste care să le strice starea de spirit, în special dacă vine de la un coleg sau are legătură cu locul de muncă.

Horoscop Capricorn

Capricornii au nevoie de afecțiune, au nevoie să se simtă în siguranță lângă persoana iubită, însă s-ar putea ca astăzi să fie mai negativiști sau starea afectivă să fie prea apăsătoare.  Nativii pot să se îndoiască de sentimentele lor sau de autenticitatea unei povești de iubire în care se află. De evitat speculațiile financiare!

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se preocupă de casă și de nevoile celor dragi. S-ar putea să scoată din buzunar o sumă de bani fie pentru a ajuta pe cineva din familie, fie pentru a repara sau a înfrumuseța locuința. Poate cumpără un obiect de valoare pe care și-l doreau. Totuși, conflictele cu cei dragi pot continua sau, în alte cazuri, neplăcerile legate de casă, bunuri de patrimoniu.

Horoscop Pești

Pentru Pești ziua vine cu minusuri în zona de comunicare. Nativii nu simt să-și exprime emoțiile sau nu au încredere în ceea ce simt. Aceste trăiri pot refula în interior aducându-le agitație și nevoia de a sta singuri. Posibile discuții neplăcute sau vești care să le strice starea de spirit. Poate sunt nevoiți să recunoască ceva ce nu vor.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.