marți, mai 17

Investiția uriașă pusă la cale de Germania și care-l are în prim plan pe Ion Țiriac. ”Ar fi locația perfectă!”


  • Liga 1: FC Botoșani – U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad – CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

În Germania se pune la cale reconstuirea arenei Olympiapark, parcul olimpic care a fost construit pentru Jocurile Olimpice de vară din 1972, care să poată găzdui și un foarte mare turneu de tenis. Oficialitățile vorbesc despre ”o dimensiune care îi lipsește în continuare Munchenului” și tocmai de aceea l-au contactat și pe miliardarul român.

Investiția uriașă pusă la cale de Germania și care-l are în prim plan pe Ion Țiriac. ”Este profitabil!”

Țiriac, cel care deține licența turneului ATP/WTA 1.000, desfășurat la Madrid, ar fi de acord cu mutarea competiției în capitala Bavariei.

”Pentru mine, Munchen, cu Parcul Olimpic, ar fi locația perfectă. În nouă luni am putea avea un nou Wimbledon la Munchen. Marea întrebare este dacă există voință politică.

Dar toată lumea trebuie să știe un lucru: un astfel de turneu este profitabil”, a spus Țiriac, pentru merkur.de.

Și, totuși, planul germanilor este unul că bătaie lungă, din moment ce Ion Țiriac a bătut recent palma cu municipalitatea din Madrid pentru a mai găzdui acolo turneul până în 2030.

Actuala înțelegere expira în 2021, iar Ion Țiriac luase în calcul o eventuală mutare la Berlin a turneului al cărui proprietar este din 2009. 

Consiliul Municipal al Madridului a semnat actul oficial prin care prelungește organizarea unuia din cele mai mare turnee din Europa, la ceremonie fiind prezent primarul orașului, Jose Luis Martinez-Almeida, Feliciano Lopez, directorul Mutua Madrid Open, Manolo Santana, președintele de onoare și Gerard Tsobanian, președintele Madrid Trophy Promotion, scriu cei de la Marca

Altfel, Ion Țiriac şi-a adăugat o nouă maşină la colecţia sa, autoturism pe care îl va expune în expoziția personală

Etichete: ion tiriac , ion tiriac turneu madrid , ion tiriac turneu munchenSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.