duminică, mai 29

Horoscop 26 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii își repară relația sentimentală


Armonizări azi. O să atragem oamenii cu care ne asortăm sufletește și putem construi o relație durabilă.

Vibrația zilei este 8 și să nu ne lăsăm furați de peisaj și să ne cheltuim toate rezervele financiare.

 

Horoscop 26 septembrie BALANȚĂ

 

O să tot găsiți motive să ieșiți din casă, ori să vă-ntâlniți cu prietenii, cu rudele, ca să schimbați o vorbă, o emoție, să vă plimbați, vă duceți într-o excursie.

 

Horoscop 26 septembrie SCORPION

 

Se poate repara o relație sentimentală, o căsnicie, și să treceți peste toate vorbele dureroase pentru că iubirea iartă tot.

 

Horoscop 26 septembrie SĂGETĂTOR

 

Vă invită cineva la cafea, la o terasă undeva și pentru unii e posibil să fie debutul unei relații care să vă facă viața mai frumoasă.

 

Horoscop 26 septembrie CAPRICORN

 

O ieșire la plimbare, la concert, la un eveniment la care-aveți și voi ceva de spus și de făcut și o să atrageți privirile asupra voastră prin ce faceți și spuneți.

 

Horoscop 26 septembrie VĂRSĂTOR

 

Se poate să primii câteva invitații prin țară, să fiți de față la câteva evenimente de ținută și care v-ar ajuta să vă faceți noi cunoștinte și relații.

 

Horoscop 26 septembrie PEȘTI

 

Sunt câțiva prieteni cărora le-ați lipsit și o să faceți cumva să vă-ntâlniți c-aveți multe de povestit și poate veți face și vreo afacere împreună.

 

Horoscop 26 septembrie BERBEC

 

O să vă conversați, chiar și video, cu niște oameni care sunt interesați de o colaborare și dacă se-ntrunesc condițiile o să v-apucați de treabă în curând.

 

Horoscop 26 septembrie TAUR

 

Relația cu partenerul de cuplu se bucură de un refresh după o perioadă în care v-ați tot frământat din cauza problemelor de serviciu. Dar, gata! Au trecut.

 

Horoscop 26 septembrie GEMENI

 

Primiți semnale pozitive de la cei cu care urmează să vă-ntâlniți, că evenimentele vor avea loc și contribuția voastră va fi una bine stabilită.

 

Horoscop 26 septembrie RAC

 

O să vă prindă bine să ieșiți la un fresh, la masă în oraș cu cineva de care v-ați atașat sufletește și cu care vreți să petreceți mai mult timp de-acum încolo.

 

Horoscop 26 septembrie LEU

 

Poate vă-nscrieți într-o competiție ca să dați un exemplu de profesionalism și poate luați și un premiu, dacă există și o miză. Sau doar aplauze.

 

Horoscop 26 septembrie FECIOARĂ

 

O să vă-ntâlniți cu grupul care preferă aceleași activități care vă delectează și pe voi și o să petreceți un timp – de calitate – împreună.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.