duminică, mai 29

Horoscop zilnic 27 septembrie. Mercur retrograd în Balanță afectează relațiile tuturor zodiilor. Află cum


Horoscop zilnic 27 septembrie. Mercur, planeta comunicării, va retrograda începând de astăzi în zodia Balanță, încheiându-și mersul aparent retrograd în data de 18 octombrie. În toată această perioadă trebuie să avem mai multă grijă la comunicare și raționament, pentru că putem isca tensiuni mai ușor și putem fi mai confuzi. Pot apărea discuții în contradictoriu pe tema dreptății, moralității și justiției, „dreptatea mea versus dreptatea ta”.

Totodată, trebuie să fim prudenți în deplasări, pentru că neatenția și lipsa de concentrare cresc, și să evităm pe cât posibil să semnăm contracte noi. Acestea nu vor fi de durată sau se vor modifica pe parcurs. Este foarte probabil ca decizii luate sau concluzii trase începând cu data de 7 septembrie să fie acum schimbate.

Cu Mercur retrograd în Balanță, începe o perioadă în care ne vom reevalua și revizui relațiile, sentimentale sau profesionale. Prin dialog putem reconstrui ceea ce nu funcționează sau, din contră, putem alege să mergem fiecare pe drumul lui, însă va fi vorba de despărțiri amiabile. De preferat ar fi ca până pe 18 octombrie să analizăm, iar decizia finală să o luăm ulterior pentru a nu exista posibilitatea răzgândirii. De evitat cererile în căsătorie și semnarea actului în sine în această perioadă. Totodată, în această perioadă se pot întoarce în viața noastră persoane din trecut cu care am avut o relație sau putem relua o colaborare încheiată.

Horoscop zilnic 27 septembrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Împactul lui Mercur retrograd va fi chiar în zona ta de relații, prin urmare te poți aștepta fie la situații mai neplăcute care apar în viața de cuplu, dar care te ajută să iei decizii de viitor, fie la reevaluarea unor colaborări profesionale, la revizuirea unor contracte de colaborare. Pot reveni foști parteneri în viața ta. Totodată, devine foarte important modul în care te văd ceilalți în această perioadă și vei simți că depinzi de alții și de deciziile lor, mai ales că Marte, guvernatorul tău, este și el în tranzit prin Balanță.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Retrogradarea lui Mercur este o perioadă care-ți poate aduce renegocierea unor sarcini, reorganizarea programului de muncă și a stilului de viață. Va trebui să acorzi mai multă atenție sănătății și să fii mai centrat pe activitățile tale, să accepți să lucrezi în echipă. Unii nativi pot reevalua locul de muncă și pot trage concluzia dacă sunt pe direcția profesională potrivită. Poți fi remarcat de persoane importante și poți fi stimulat să-ți pui în valoare niște talente din care să și scoți bani.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur va retrograda în sectorul iubirii tale și s-ar putea să treci printr-o perioadă în care să-ți pui la îndoială sentimentele sau să pui la îndoială sentimentele persoanei iubite. Viața sentimentală va trece prin reevaluări serioase, te poți simți mai nefericit, neiubit, mai trist. Există posibilitatea unor confuzii, dar și ocazia să vezi realitatea afectivă. Relațiile cu copii vor necesita mai multă atenție, mai multă apropiere. Unii nativi își revizuiesc niște condiții ale unor proiecte creative sau au idei revoluționare despre ce să facă și cum să facă să le dea viață.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Pentru tine, Mercur va retrograda într-un sector relaționat cu viața de familie și starea emoțională. Posibil să devii mai introspect în perioada următoare, mai închis în tine și să-ți analizezi la modul cel mai profund emoțiile, dar și raportarea ta la ideea de familie și cămin. Totuși, este o perioadă bună să-ți reevaluezi modul în care comunici cu familia, cu părinții, să rediscutați subiecte legate de casă, de bunuri de patrimoniu, de o mutare, de o renovare. Nativii care vor să-și cumpere acum o casă sunt foarte bine susținuți de astre, dar tranzacția ar fi de preferat să o facă după 18 octombrie.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur va retrograda chiar în sectorul comunicării tale, prin urmare o reevaluare a modului în care comunici cu cei apropiați ar fi bine venită acum. Este posibil să te confrunți cu o doză mai mare de confuzie în perioada aceasta, de aceea ar fi de preferat să nu iei decizii radicale și să nu semnezi acte. Poți renegocia anumite aspecte ale vieții de cuplu astfel încât lucrurile să meargă mai bine și poți revizui condiții contractuale mai vechi, dar nu semna noi contracte. Vei fi mai curios decât de obicei, vei dori să înțelegi exact ceea ce se petrece în jurul tău și, deși poate nu te concentrezi la fel de bine dacă vrei să înveți ceva nou, cel puțin poți lua decizia de a învăța ceva nou. Sunt nativi care pot scoate bani din talentele lor sau grație abilităților pe care le au. Te poți reîntâlni cu foști colegi, cu persoane din trecut, dar ai mai multă grijă la deplasări, la drumurile pe care le faci.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, va retrograda în sectorul tău financiar și te va stimula să-ți revizuiești modul în care-ți administrezi finanțele, modul în care cheltui și câștigi bani. Îți pot veni idei despre cum să-ți reechilibrezi bugetul, mai ales grație talentelor și abilităților tale, dar și ca urmare a unor sarcini suplimentare de la locul de muncă sau ca urmare a schimbării jobului. Este o perioadă în care trebuie să înveți să ai mai multă încredere în tine și să te apreciezi mai mult.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Mercur va retrograda chiar în zodia ta, deci o serie de sisteme de valori, de tipare mentale pot fi acum reevaluate. Poți fi mai confuz, dar poți coborî mai adânc în mintea ta și poți avea adevărate revelații. Ce părere ai despre tine? – aceasta poate fi o întrebare la care să-ți răspunzi acum. Dacă până acum te bazai pe alții, această retrogradare a lui Mercur la tine în semn te poate stimula să te bazezi mai mult pe tine și pe deciziile tale. Poți lua decizii importante de viitor. Nu uita că și starea de sănătate ar trebui reanalizată acum și dacă simți că ceva scârțâie, ulterior datei de 18 octombrie poți face analize.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Mercur retrograd în Balanță te poți aștepta ca trecutul să iasă la suprafață, să reanalizezi anumite frici, atașamente, să reînvie niște amintiri, să te simți copleșit de frământări. Totuși, poți coace idei acum care să devină vizibile când Mercur va intra în zodia ta, în noiembrie. Totodată, te poți întâlni cu persoane din trecut, poți afla secrete și poți deconspira jpcuri de culise. Este o eprioadă în care ar trebui să acorzi mai multă atenție sănătății tale și să te odihnești mai mult.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur retrograd în Balanță te va ajuta să vezi adevărata față a unor prieteni și astfel să-ți reevaluezi unele relații cu persoane care fac parte din anturajul tău. Poate chiar tu vei dori să ieși din anumite cercuri. Atenție la atracții ascunse cu persoane din cercul de apropiați. Totodată, poți descoperi adevăratele intenții ale unor asociați, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur va retrograda în sectorul carierei tale și te va stimula să-ți reevaluezi direcția profesională pe care te afli. S-ar putea ca deciziile luate începând cu 7 septembrie și care vizează această zonă să fie reanalizate și reconfigurate. Nu ar fi ideal să semnezi acum un nou contract sau dacă o faci, lasă loc de schimbări. De asemenea, este o perioadă în care-ți poți reconfigura anumite strategii de avansare sau anumite strategii prin care ți-ai propus să-ți atingi niște obiective în viață.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Mercur retrograd în Balanță începe o perioadă în care convingerile de viață, principiile morale îți pot fi puse sub lupă și poți reevalua anumite crezuri pe care le ai. Va trebui să înțelegi că nu le știi pe toate și că niciodată nu este prea târziu să mai înveți ceva, poate chiar vei lua decizia să te înscrii la un curs sau să-ți folosești o diplomă mai veche. Este o perioadă bună să asculți sfaturile altora pentru că astfel pot veni soluții și idei cu ajutorul cărora să te apropii de idealurile tale. Atenție mai multă la călătorii pentru că se pot schimba contexte, trasee, condiții, etc…

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur va retrograda într-un sector financiar și intim, cu iz relațional. Este nevoie să înveți să obții lucrurile corect de la ceilalți pentru a nu mai avea pierderi. De data aceasta banii tăi depind de alții. Poate urma o perioadă de frământări și crize din cauza situației financiare, nefiind vizată zona salarială, ci banii proveniți din asocieri, de la alții, din afaceri, de la instituțiile statutului, din investiții, bunuri materiale și patrimoniale, etc… Fii la zi cu taxele, impozitele, ratele și datoriile pentru că și acesta este un sector vizat de Mercur. De asemenea, crizele emoționale pot proveni ca urmare a unor situații ce țin de procese, litigii, bunuri patrimoniale și va trebui să accepți că vei primi dacă vei renunța. Pe de altă parte, viața intimă este vizată și intră în reevaluări. Va trebui să faci lucrurile corect și moral pentru că orice infidelitate, orice secret și orice aventură poate ieși la suprafață va afecta viața de cuplu.

Horoscop octombrie 2021. Avertismente majore pentru zodii din cauza lui Mercur retrograd

Horoscop zilnic 25 septembrieHoroscopul zilnic, de pe 27 septembrie 2021, este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1.900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.