sâmbătă, mai 21

Horoscopul toamnei 2021. Ce ne rezervă astrele pentru acest sezon guvernat de Mercur retrograd


Până atunci, cu Mercur retrograd care bate la uşă, vorbim despre acea perioadă a anului, din nou, când comunicarea în relaţiile familiale, colegiale şi profesionale dă erori. Tot ce spunem poate fi interpretat greşit, aşa că este necesar să reflectăm asupra explicaţiilor. Atenţie, legăturile înşelătoare din trecut pot reveni în prezent şi ne pot devia de la drumul stabilit, de la planuri şi vise!

În multe privinţe, toamna aceasta este despre sine, despre a acorda mai mult timp sufletului. Multe întrebări existenţiale ne vom pune şi multe răspunsuri ne va fi dat să auzim. Pe 6 octombrie, avem Lună nouă în Balanţă, care ne va ajuta să găsim soluţii alternative pentru multe probleme în carieră. Mai mult, pe 20 octombrie, Luna plină din Berbec va aduce o energie imensă, de ajutor să finalizăm proiecte importante, să urmăm vise, să facem planuri la care nu aveam curaj să lucrăm. Toamna aceasta este un sezon al începuturilor, aşa că fii deschis la nou!

Berbec

Sezonul nu începe bine pentru tine pe plan sentimental. Din cauza poziţiei lui Venus, până pe 5 noiembrie, nu eşti capabil să înţelegi nevoile partenerului, nici tu să te faci înţeles, şi există risc de conflict şi chiar de separare. Lucrurile se mai calmează după această dată şi reveniţi la sentimente mai bune. Urmează cea mai bună perioadă de lucru, cel puţin până în decembrie 2021. Ulterior, Jupiter se mută în Peşti, iar asta înseamnă că nu mai ai atât de multă susţinere astrală pe plan profesional. Este important să profiţi de toate oportunităţile care se ivesc în lunile de toamnă. Până la sfârşitul lunii decembrie, este posibil să primeşti veşti bune legate de unele probleme juridice.

Citeşte aici horoscopul toamnei pentru fiecare zodie în parte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.