vineri, mai 20

Indiana Jones 5 – Mai mulți actori se alătură distribuției. Descrie. Care este prima ofertă?


Indiana jones Este, fără îndoială, o figură de cult și un film de cult în egală măsură, deja de patruzeci de ani. Titlul revine în partea a cincea și vom cunoaște mai mulți actori care se alătură distribuției.

Patruzeci de ani este o vârstă respectabilă. A trecut mult timp de la prima tranșă a filmului de aventuri alături de arheologul frumos și aventuros Indiana Jones. Filmul este din nou în altă parte. Ce știm despre această producție?

Indiana jones Filmul are 40 de ani

Intitulat prima tranșă din seria de filme de aventură, protagonistul este arheologul Indiana Jones Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark, a fost prezentat pentru prima dată în 1981. Filmul a trezit rapid un mare interes, așa că în curând au apărut mai multe producții ale seriei, precum: Indiana Jones și Templul DoomȘi Indiana Jones și ultima cruciadă dacă Indiana Jones și Regatul Craniului de Cristal.

Citește și: Indiana Jones și Regatul Craniului de Cristal. Ne-am întors după aproape 20 de ani …

Poveștile pline de acțiune, aventură și umor au distrat generații de spectatori, făcându-i amuzanți, amuzanți și fascinanți în același timp. Probabil nu există nimeni care să nu asocieze filmul sau să zâmbească confortabil la sunetul piesei muzicale foarte distincte asociate fiecărei părți a filmului.

Recent, Paramount Movies a lansat un trailer care promovează un lot de filme în 4K, create special pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare a Indiana Jones din acest an. Cu toate acestea, după cum știți deja, acesta nu este sfârșitul aventurii.

Indiana Jones 5 – Vine urmarea

Seria, care se învârte în jurul unui arheolog fermecător, inteligent și încântător, va continua în partea a cincea, care nu are încă un subtitlu. Nici nu știm nimic despre complot, care este învăluit în mister. Creatorii săi nu dezvăluie nimic, cu excepția faptului că eroul va fi din nou Indiana Jones, care va fi însoțită, după cum s-a dovedit, de un actor star.

Citește și: „Indiana Jones și Templul Doomului” – Un film de aventură din perspectiva lui Spielberg

Filmările pentru viitoarea remake a Indiana Jones vor începe în această vară. Premiera este programată pentru anul viitor.

Indiana Jones 5 – Stea

Deși despre complotul filmului Indiana Jones 5 În acest moment, nu știm nimic, o parte din distribuție ne este deja cunoscută. Din când în când i se alătură mai multe vedete.

Mai ales ca Indiana Jones din nou Harrison Ford, un actor bine-cunoscut din toate părțile anterioare ale seriei de film Indiana jones, dar și din filme precum: apel de sângeȘi Blade Runner 2049, Star Wars: Skywalker. Biologie dacă Razboiul Stelelor trezirea fortei Si multe altele.

În plus, actorii reali ai filmului includ: Mads Mikkelsen (IeșiȘi HanibaNS vânătoarea) dacă Podul Phoebe Waller (Femeie de fierȘi Fleabag Han Solo: A Star Wars Story)

Am aflat recent că este pentru actori Indiana Jones 5 Alătură-te și tu Boyd Holbrook (fata dispărutăȘi Logan: WolverineȘi intrussau serial Narcos).

Citește și: Indiana Jones și ultima cruciadă. Aventura fantastică pe ecran

Regizorul părților anterioare ale seriei va avea, de asemenea, o parte din această producție de film. Steven Spielberg, care de data aceasta va acționa ca un produs. El va sta în spatele camerei James Mangold, cu următoarele filme: Logan: WolverineȘi mergând în rânduri dacă Le Mans 66.

Viitorii producători ai filmului sunt: Kathleen KennedyȘi Simon Emmanuel Și Frank MarshallMuzica filmului a fost compusă de John Williams, compozitorul responsabil cu tema muzicală, cunoscut de noi din seria de filme.

Indiana Jones 5 – Care este premiera?

Premiera următoarei tranșe, căreia i-au plăcut atât de mult spectatorii, este programată să fie lansată în cinematografe pe 29 iulie 2022. Așa că trebuie să mai așteptăm puțin.

Indiana Jones 5 – cărți

Filmul, ca și părțile anterioare ale seriei, este o producție bazată pe propriul scenariu. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că nu există cărți despre acest film cult. Unul dintre ei este
Indiana Jones și Regatul Craniului de Cristalși James Rollins.

Cartea „Indiana Jones și Regatul Craniului de Cristal” poate fi achiziționată mai ieftin mai jos:

publicitate

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.