luni, mai 23

Mihai Şora, după Congresul PNL: „A mai murit un partid istoric. Rezultatul ne va atinge pe toţi, într-o formă sau alta“


Alegerea lui Florin Cîţu ca preşedinte al PNL a strârnit reacţia filosofului Mihai Şora. Acesta a postat un mesaj în care anunţă „decesul” PNL: „A mai murit un partid istoric”, a scris Mihai Şora pe Facebook, după Congresul PNL de sâmbătă. 


 

Anterior, Mihai Şora postase un mesaj în care a folosit cuvinte dure la adresa câştigătorului alegerilor interne din PNL, premierul Florin Cîţu. „Vă daţi seama că nu este vorba doar despre viitorul unui partid, da? Că rezultatul de astăzi ne va atinge pe toţi, într-o formă sau alta? Că nu asistăm la un simplu spectacol unde râdem şi suspinăm, strângem din dinţi şi ne enervăm? Că – între un om cu bune şi rele, pe care îl ştim de 30 de ani, şi un altul, scos peste noapte din joben, cu vădite puseuri autoritare şi dezechilibre emoţionale, lipsit de cultură politică (şi de orice cultură, altminteri), un mincinos patologic cu proptele ascunse în culise ori la vedere – alegerea ar trebui, de fapt, să fie spontană şi simplă…? Şi mai vine şi iarna…”, a scris Mihai Şora pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.