marți, mai 24

Suspansul e la cote maxime! La Kanal D vei urmări filmul Jocurile Foamei: Revolta- Partea a II-a


Votul s-a încheiat și, la fel cum se întâmplă de fiecare dată, publicul a avut ultimul cuvânt. Suspansul este categoria câștigătoare a săptămânii. Ce film vei vedea luni seară la Kanal D?


In articol:


Știi acele momente care te țin cu sufletul la gură și aștepți cu nerăbdare să vezi ce va urma? Ei bine, cam așa va arăta seara ta de luni. Filmul oferit de URSUS și Kanal D te va ține în suspans și cu siguranță vei număra minutele până la final pentru a afla care este deznodământul poveștii.

Jocurile Foamei: Revolta- Partea a II-a, filmul care te va ține în suspans la început de săptămână

Săptămâna de vot s-a încheiat, iar majoritatea celor care și-au exprimat votul pe contul de instagram Kanal D România și-au dorit să vadă la TV un film din categoria suspans. Pentru că această categorie de film a ieșit învingătoare, URSUS și Kanal D ți-au pregătit un film de colecție, care să prelungească suspansul și pe care să îl urmărești alături de toți cei dragi la început de săptămână. 

Cum a fost aleasă categoria câștigătoare? Votul s-a desfășurat pe contul de instagram Kanal D România, mai exact în secțiunea InstaStory, acolo unde oamenii au avut de ales între cele două opțiuni, suspans și acțiune. Prima opțiune a celor care au votat a fost suspansul, iar după contorizarea voturilor, această categorie de film a fost desemnată câștigătoare. Dacă nu ai apucat să votezi săptămâna trecută, nu uita că dăm startul unei noi runde de vot începând de miercuri, tot pe contul de instagram Kanal D România.

Citește șiSeara de luni va fi cu și despre suspans, iar tu vei putea urmări filmul Jocurile Foamei: Revolta- Partea a II-a, la Kanal D. Acesta va fi difuzat imediat după îndrăgitul serial Nehir. Katniss Everdeen va încerca să îi țină piept Președintelui Snow, ducând o luptă crâncenă împotriva acestuia. Pentru a restabili echilibrul, Katniss Everdeen va fi nevoită să facă o serie de alegeri, va pierde oameni dragi și va fi pusă de foarte multe ori în situații dificile.

Scenele vor prelungi suspansul și rămâne de văzut dacă, în cele din urmă, succesul va fi de partea armatei conduse de Katniss Everdeen și dacă va pune punct tiraniei în Panem.

Dacă adori filmele care să te țină în suspans și nu te miști din fața televizorului în momentul în care sunt difuzate la TV, atunci pune mai multă bere la rece și asigură-te că o ai la îndemnână în momentul în care va începe difuzarea filmului. 

 

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.