marți, mai 17

Care este numele real al lui Petrică Cercel. Imaginile de la mormântul celebrului manelist vorbesc de la sine / FOTO


  • Care este numele adevărat al manelistului
  • Petrică Cercel a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea din Capitală
  • Celebrul manelist, răpus de noul coronavirus

Durere de nedescris astăzi pentru familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe Petrică Cercel. Sute de persoane care l-au iubit sau pur și simplu i-au ascultat muzica manelistului au dorit să îl conducă pe ultimul drum, la cimitirul Ghencea.

Care este numele real al lui Petrică Cercel

Spre dezamăgirea fanilor și a admiratorilor lui Petrică Cercel, doar familia regretatului manelist a putut fi prezentă la înmormântarea propriu-zisă. Mai mult decât atât, membrii familiei au mai impus încă o regulă, conform căreia toți cei prezenți la priveghi sau în drum către cimitir să poarte tricouri sau cămăși de culoare albă.

Petrică Cercel a fost unul dintre cei mai iubiți maneliști din România. Încă de când s-a lansat în lumea manelelor, a avut parte de un succes răsunător. Ei bine, cu toate acestea, puțini știu care este numele real al regretatului manelist.

Spre surprinderea tuturor celor care l-au îndrăgit, imaginile de la mormântul lui Petrică Cercel vorbesc de la sine. Pe crucea de la mormântul manelistului stă scris numele său real, pe care puțini îl cunosc, și anume Bușă Petre.

Petrică Cercel a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea din Capitală

La înmormântarea celebrului manelist Petrică Cercel au fost surprinse imagini ale durerii. Din nefericire, manelistul s-a stins din viață atunci când nimeni nu s-ar fi așteptat, la spital, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Printre maneliștii care au dorit să îl conducă pe ultimul drum pe manelistul care, de cele mai multe ori le-a fost și mentor, se numără Dan Bursuc, Marinică Nămol și Cocoș de la Călărași, dar și Sorin Copilul de Aur,

Maneliștii nu și-au mai găsit cuvintele după tragedia care a îndoliat o țară întreagă și s-au declarat profund îndurerați. De asemenea, familia lui Petrică Cercel trăiește clipe de coșmar. Soția, fiii, dar și nurorile celebrului manelist au sperat până în ultima clipă că Petrică Cercel se va face bine.

Citește și: Vedete sau persoane publice din România care au murit de Covid-19 pâna în septembrie 2021

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.