marți, mai 17

Samsung a anunţat lansarea globală a Bespoke AirDresser, aparat electrocasnic de îngrijire a hainelor


Cea mai recentă adăugire la gama Bespoke, Bespoke AirDresser aduce un nou design care se integrează în orice tip de decor din casă.

Bespoke AirDresser de la Samsung reîmprospătează hainele prin îndepărtarea prafului, neutralizarea a 99% din mirosurile neplăcute, eliminarea germenilor şi netezirea cutelor. 

Funcţia de igienizare a lui Bespoke AirDresser foloseşte JetSteam pentru a igieniza şi împrospăta hainele. Infuzând căldura la temperatură ridicată adânc în ţesătură, sistemul JetSteam elimină 99,9% din bacteriile şi virusurile obişnuite şi ucide 100% acarienii pentru reîmprospătarea lenjeriei, aşternuturilor şi chiar a hainelor pentru copii şi a jucăriilor de pluş.

Bespoke AirDresser foloseşte, de asemenea, un filtru de dezodorizare care elimină 99% din mirosurile neplăcute, precum cele de transpiraţie, tutun şi alimente. Fabricat din ceramică, funcţionând eficient chiar şi în condiţii de umiditate, filtrul descompune particulele de miros pentru a preveni formarea mirosurilor neplăcute în interiorul dispozitivului.

Bespoke AirDresser’s Wrinkle Care foloseşte JetAir şi JetSteam pentru a netezi cutele hainelor.

FuncţiaAI Control personalizează comenzile, memorează obiceiurile utilizatorilor – precum ciclurile cele mai frecvent utilizate, astfel încât nu trebuie să parcurgă meniurile pentru a accesa opţiunile şi setările preferate. Dacă utilizatorii deţin şi o maşină de spălat smart Samsung, aceştia o pot conecta la Bespoke AirDresser prin aplicaţia SmartThings şi pot primi o recomandare pentru cel mai potrivit ciclu de uscare în funcţie de cel de spălare, care tocmai s-a terminat.

După igienizarea hainelor, sistemele inteligente preiau încă o dată hainele. Folosind un senzor de umiditate aflat în interiorul uşii, tehnologia Bespoke AirDresser AI Dry detectează continuu umiditatea hainelor şi reduce în mod inteligent timpul de uscare în consecinţă, astfel încât rufele să fie uscate bine în cel mai scurt timp posibil.

Bespoke AirDresser Long Dress Zone este special conceput pentru a împrospăta cele mai lungi articole de îmbrăcăminte. În timp ce rochiile lungi, paltoanele şi jachetele pot să încapă cu dificultate în dispozitivele convenţionale de îngrijire a hainelor, Bespoke AirDresser dispune de un spaţiu înalt de 143 centimetri pentru a se potrivi cu articole vestimentare cu până la 20 de centimetri mai lungi decât în ​​restul hainelor.

Bespoke AirDresser este disponibil în şase opţiuni de culori şi materiale diferite – precum Crystal Mirror, Glam White, Glam Pink, Satin Beige, Cotta White şi Cotta Charcoal. Acesta vine în două dimensiuni, 18-inci şi 24inci, care dispun de spaţiu pentru trei sau cinci piese de îmbrăcăminte în funcţie de nevoile utilizatorului.

Panoul frontal are o interfaţă subţire, intuitivă, cu butoane simplificate, care facilitează selectarea setărilor şi opţiunilor, îmbunătăţind vizibilitatea şi accesibilitatea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.