duminică, mai 29

Sharon Stone, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Zurich | Străine, Vedete


Sharon Stone a strălucit pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Zurich, acolo unde a primit cea mai înaltă distincție: premiul Golden Icon.

După ce a uimit cu apariția sa la Festivalul de Film de la Cannes, unde a purtat o rochie bleu ciel din tulle, plină de flori viu colorate, Sharon Stone a făcut din o alegere vestimentară impresionantă.

Ce ținută a purtat Sharon Stone la Festivalul de Film de la Zurich

Actrița în vârstă de 63 de ani a strălucit pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Zurich într-o rochie cu paiete aurii, creată de renumita casă de modă Dolce and Gabbana.

Sharon Stone, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Zurich

Premiul pentru întreaga sa carieră a emoționat-o până la lacrimi pe vedeta din „Basic Instinct/ Instinct primar”.

Este cu adevărat ceva uimitor să-ți vezi toată viața într-un film, să-ți vezi întreaga copilărie, vârsta mijlocie și bătrânețea cum se derulează toate chiar în fața ta. Este într-adevăr minunat, a transmis Sharon Stone în mesajul de mulțumire.

După ce a debutat în cinematografie în anii ’80, Sharon Stone, considerată un sex-simbol al Hollywood-ului, a cunoscut succesul internațional odată cu rolul din pelicula „Basic instinct”. De-a lungul carierei sale, aceasta a jucat în peste 65 de producții cinematografice de succes, printre care se numără „Total Recall” și „Casino”.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe imagini cu Sharon Stone la Festivalul de Film de la Zurich.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro


PE ACELAȘI SUBIECT 


 

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.