sâmbătă, mai 21

25 de ani de abuzuri rupte dintr-un film de groază: 11 victime au povestit cum au fost abuzate, drogate şi sechestrate de cântăreţul R. Kelly


VideoDe Ana Constantin.
Publicat: 28.09.2021, 20:31.

Actualizat: 28.09.2021, 20:32

De la mărire la decădere. 25 de ani de acuzaţii şi un proces de şapte săptămâni s-au încheiat cu un verdict aşteptat pentru R. Kelly. Mărturiile victimelor sunt cutremurătoare. Viol, consum forțat de droguri, privare de libertate şi pornografie infantilă. Cântăreţul a fost găsit vinovat la toate cele nouă capete de acuzare.

Vezi și

Anii 90 au fost perioada de glorie pentru R Kelly. A semnat 17 albume şi a ajuns până pe locul 16 în top Billboard. Cea mai cunoscută piesă e „I belive I can fly”, care apare şi pe coloana sonoră a filmului Space Jam şi i-a adus inclusiv un premiu Grammy. Acum riscă să-şi petreacă tot restul vieţii după gratii.

”Oamenii lui îmi trimiteau sms-uri în care îmi spuneau că am zilele numărate. Am fost pion într-un plan sinucigaş. Dacă el mergea la închisoare, eu trebuia să mă sinucid. Şi… scuze, m-am emoţionat.”

25 de ani de abuzuri rupte parcă dintr-un film de groază. Toate îl au în centru pe R Kelly. Sub umbrela notorietăţii şi a averii, cântăreţul R&B a condus o adevărată reţea de exploatare sexuală. 11 victime, nouă femei şi doi bărbaţi, au povestit în boxa martorilor că artistul le-a abuzat, le-a administrat forţat de droguri, le-a sechestrat şi le-a ameninţat. Martorii spun că fostul star R&B îşi racola victimele inclusiv la concerte, din rândul fanilor minori pe care apoi îi exploata sexual şi îi controla. Unora le-a dat, voit, boli cu transmitere sexuală.

Gloria Allred, avocatul pentru cateva dintre victimele lui R. Kelly: Le filma în timp ce le abuza sexual şi le umilea, apoi monta aceste clipuri. Cu scopul de a le folosi ca instrument de şantaj pentru a reduce la tăcere şi a ameninţa victimele.

R. Kelly riscă închisoarea pe viaţă

În boxa martorilor, Robert Sylvester Kelly, aproape că n-a reacţionat când şi-a aflat verdictul. Fostul star R&B a negat, întotdeauna, faptele. 50 de martori şi 21 de zile de mărturii deseori copleşitoare au convins însă juriul că realitatea este diferită.

Gloria Allred, avocatul pentru cateva dintre victimele lui R. Kelly: Practic avocatura de 47 de ani. Dintre toţi prădătorii sexuali pe care i-am adus în instanţă, domnul este cel mai josnic.

Sentinţa este aşteptată în mai, anul viitor. Cântăreţul riscă închisoarea pe viaţă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.