duminică, mai 29

Bogdan de la Ploiești face o avere din Youtube: ‘Printre cel mai bine plătiți din România’


Bogdan de la Ploiești este manelistul-fenomen care a reușit să urce extrem de rapid în trending-ul din România. Bogdan Marian Aldea, pe numele real din buletin, a cucerit imediat publicul iubitor de manele, iar acum face o avere din Youtube.

Bogdan de la Ploiești câștigă o avere din mediul online

Bogdan de la Ploiești este unul dintre artiștii momentului, care se bucură de foarte mult succes în țara noastră. Vedeta a „rupt” topurile muzicale cu piesele sale, faimă care i-a adus foarte mulți bani în cont.

Celebrul cântăreț a reușit să se afirme în industria manelelor încă de la începutul carierei sale, iar acum are concerte peste concerte. Tânărul artist este chemat la nunți și petreceri, pentru a distra lumea. Bogdan de la Ploiești abia face față telefoanelor pe care le primește pentru evenimente.

Artistul a dezvăluit câți bani ia de la Youtube

Pe lângă cântările pe care le susține weekend de weekend, solistul de manele încasează bani frumoși și din mediul online, acolo unde a ”bubuit” la începutul pandemiei de coronavirus.

Invitat în platoul „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Bogdan de la Ploiești a mărturisit că face o avere din Youtube. Bărbatul nu se sfiiește să declare că este printre cel mai bine plătiți artiști din România. Manelistul câștiga bani și din platforma Tik Tok, acolo unde postează clipuri de pe la nunți și evenimente private, iar fanii îl asaltează cu aprecieri și comentarii.

”Din YouTube se fac bani frumoși acolo în prezent, sunt contracte și mai mari cu procedentul, dar și mai mici, sunt mai multe firme care monetizează. Eu am contract cu o firmă care conține orice apare cu Bogdan de la Ploiești, dacă pui pe Tik Tok ceva cu mine și de acolo se monetizează. La mine se plătește printre cele mai bine canale din România”, a dezvăluit Bogdan de la Ploiești la „Antena Stars”.

Ce a făcut manelistul înainte de muzică. Puțini știu acest detaliu

Artistul a cunoscut faima rapid, însă puțină lume știe ce meserie a avut înainte de a ajunge un manelist de succes. Bogdan de la Ploiești a jucat fotbal timp de 10 ani și își dorea o carieră în acest domeniu.

Nu regretă că a renunțat la acest sport, deoarece muzica îi aduce foarte multe satisfacții financiare.

”Sunt campion național la fotbal. (…) Viața ne surprinde, am ales muzica. (…) Mereu mi-am dorit să am eu singur ( n.r bani)”, a povestit Bogdan Marian Aldea.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.