duminică, mai 29

Cel mai nou film cu James Bond „No time to die”, în premieră la Cinema Palace Oradea


Scurtă prezentare

În No Time To Die, Bond se retrage din funcția de agent operativ al MI6 și se bucură de o viață liniștită în Jamaica. Această viață liniștită este de scurtă durată, după ce Bond primește o scrisoare de la Felix Leiter, un prieten vechi de la CIA care îi solicită ajutorul.

Misiunea de a salva un om de știință ținut ostatic devine mult mai periculoase decât se așteptau cei doi, conducându-l pe Bond pe urmele unui misterios răufăcător înarmat cu o tehnologie periculoasă de ultimă generație.

Filmul este puțin mai lung, întreaga peliculă întinzându-se pe o durată de 2 ore și 43 de minute.

Mască și certificat verde

Conform Hotărârii nr.58 a CJSU Bihor, intrată în vigoare la data de 24 septembrie, la Articolul 3, alin.1, se precizează că: „Activitățile instituțiilor muzeale, bibliotecilor, librăriilor, cinematografelor, studiourilor de producție de film și audiovizuală, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, școlilor populare, de artă și meserii, precum și evenimente culturale în aer liber se pot desfășura numai în condițiile stabilite prin ordinul comun al Ministrului Culturii și al Ministrului Sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art.71 alin (2) din Legea nr 55/2020, cu modificările și completările ulterioare”.

Astfel, având în vedere că Oradea a depășit pragul de infectare de 3‰, cei care doresc să vizioneze o peliculă în cadrul cinematografului vor trebui să prezinte certificatul verde COVID, să prezinte un test negativ PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau Antigen, nu mai vechi de 48 de ore sau să dovedească că au trecut prin boală, prezentând dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de infectare cu virusul Sars-CoV-2.

Potrivit Alineatului 3, al Art 3 din aceeași Hotărâre, „organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise cu participarea publicului pâna la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție”, dacă incidența cumulată la 14 zile este cuprinsă între 3-6‰.

„Deoarece în Oradea a fost depășită azi (luni-n.r) rata de 3 cazuri la 1000 de locuitori și luând în considerare o posibilă evoluție nefavorabilă a situației epidemiologice, dorim să menționăm faptul că exista posibilitatea ca acest program să sufere modificări, pe care, dacă vom fi nevoiți să le facem, le vom anunța intr-un email ulterior”, a declarat Șerban Pantea, administratorul Cinema Palace Oradea.

Program Cinema Palace 01-07 octombrie

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.