sâmbătă, noiembrie 27

Concerte de muzică populară și rock, la Sărbătoarea Recoltei
Sărbătoarea toamnei aduce la Mioveni spectacole, concursuri culinare, must și pastrami. Astfel, pe platoul din Centrul Civic, printre standuri cu legume, vin, must, pastramă, murături, brânzeturi, zacuscă, produse apicole și alte bunătăți preparate din mâinile țăranilor truditori, toamna va fi sărbătorită cu fast și eleganță, de administrația locală a orașului Mioveni.


Orașul Mioveni găzduieşte în perioada 1 – 3 octombrie ”Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul Meșterilor Populari”, eveniment care va reuni producători certificați şi roadele muncii lor. Cu această ocazie, Centrul Cultural și Consiliul Local Mioveni au pregătit publicului spectacole de calitate, pe scena din Centrul Civic urmând să urce Eugenia Filip, Marcela Fota și Taraful Cătălin Iancu, Ansamblul Folcloric Plai de Dor, Iulia Dumitrache și Proiectul Balkanic, Direcția 5, Mario Fresh și Band-ul, dar și o serie de artiști locali, extrem de talentați. Gurmanzii vor putea rezista cu greu ispitelor culinare de sezon, pregătite de gospodine și producători locali autentici.

Concursurile cu degustare – “cea mai gustoasă zacuscă”, „cele mai bune murături”, „cea mai bună dulceață”, „cea mai bună țuică de pe Valea Argeșelului” și evident, mult must proaspăt, sunt doar câteva motive pentru care nu ar trebui să ratați acest eveniment.
Street – Food
De asemenea, administrația locală a Orașului Mioveni pregătește și alte surprize în cadrul evenimentului ”Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul Meșterilor Populari”, desfășurat în perioada 1-3 octombrie 2021. Noutatea acestei ediții constă în prezența mai multor Food Truck-uri, care vor fi pline cu mâncare deosebit de savuroasă.
Cei care vor lua parte la această sărbătoare vor avea, așadar, o misiune dificilă pentru că vor trebui să aleagă între: Gyros, Burger, Pleșcăviță, Cartofi, Spaniol (+sangria), Clătite, Cannoli, Waffle, Înghețată, Cafea și Băuturi. Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor împotriva răspândirii infecției cu noul virus SARS-COV-2. S.M.


ad

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *