duminică, mai 29

Horoscop chinezesc despre destin. Ce înseamnă, de fapt, anul în care te-ai născut


Te-ai întrebat vreodată ce reprezintă horoscopul chinezesc și ce caracteristici ai în funcție de zodia în care te-ai născut? Verifică acum tot ce trebuie să afli.

Ce spune horoscopul chinezesc despre soarta ta

Decada 1970 – 1980

Anii 1970 sunt şi ei norocoşi în cultura chineză. Pronunţia numărului 7 seamănă în limba chineză cu termenul care desemnează un nou început. De aceea, anii ’70 au fost cei în care nativii au primit cele mai multe şanse, pentru că au trecut prin tot felul de schimbări benefice.

Cei mai ambiţioşi au avut şansa de a-şi construi cariere şi afaceri solide. Au fost anii în care se puteau experimenta drumuri noi, fără pierderi şi sacrificii. Lumea se moderniza rapid în anii 1970, indiferent de calea aleasă, viitorul era deschis şi puteai să îţi construieşti o viaţă mai bună.

Decada 1980 – 1990

Mai mult decât anii 1960 sau 1970, anii 1980 au fost foarte norocoşi în cultura populară chineză, pentru că numărul 8 semnifică norocul, prosperitatea, şansele. Spre exemplu, anul 1988 din această decadă este considerat cel mai bun an, deoarece dublu 88 înseamnă dublă fericire.

Persoanele născute în anii 1980 au venit într-o lume nouă, modernă, cu facilităţi din punct de vedere tehnologic, industrial şi informaţional. Destinul lor beneficiază de munca celor de dinainte şi primesc mai mult de la viaţă. Sunt oameni care şi-au construit destine solide şi prospere mult mai uşor decât părinţii lor.

Decada 1990 – 2000

Această decadă este una de tranziție. Sunt anii în care vieţile au fost reaşezate, s-au deschis drumuri noi, s-au răspândit internetul şi informaţia. În limba chineză, numărul 9 reprezintă eternitate, durabilitate, stabilitate. Nativii născuți în această decadă au avut parte de şanse care le-au ajutat să-şi construiască destinul pe coordonate noi şi solide.

Nativii aceştia nu se tem niciodată de schimbări. Sunt persoane sigure pe ele, muncitoare, ambiţioase şi reuşesc în viaţă îndiferent în ce domeniu ar lucra. De asemenea, au parte de căsnicii durabile.

Decada 2000 – 2010

Numărul 0 are conotaţii pozitive în cultura chineză, e un număr asociat cu termenul „ling‟, care înseamnă bine. Anii 2000 nu sunt consideraţi norocoşi sau favorizaţi de destin, dar au fost ani buni, în care copiilor li s-a oferit o deschidere mare spre viitor. Pe de altă parte, cei născuţi în această decadă sunt, poate, prima generaţie care se confruntă cu problemele moderne.

Ei trebuie să găsească singuri soluţii, să reinventeze lumea în favoarea lor, să fie mai creativi, mai prevăzători. Destinul lor poate fi unul bun, dacă reuşesc să se adapteze, dar nu sunt norocoşi din punct de vedere material.

Decada 2010 – 2020

Decada aceasta nu este atât de norocoasă. Numărul 1 este în general asociat cu singurătatea, cu piedicile şi încercările grele, fără sprijin. Asta înseamnă că persoanele născute în decada anilor 2010 pot avea parte de multe încercări în viaţă.

Vor fi nevoiţi să facă alegeri dificile, să se lupte singuri, să ţină pe umeri grijile altora şi să se confrunte cu perioade lungi de lipsuri materiale. Superstiţiile chinezeşti susţin că mulţi dintre cei născuţi în această decadă ajung să rămân singuri.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.