sâmbătă, noiembrie 27

MacBook Air ar putea fi reproiectat în a doua jumătate a lui 2022


O versiune reproiectată a lui MacBook Air este așteptată să sosească în 2022, mai exact în a doua jumătate a anului. Având în vedere că ultima dată când Apple a actualizat MacBook Air a fost spre sfârșitul anului 2020, înseamnă că ar fi nevoie de aproape doi ani pentru ca gigantul din Cupertino să își „updateze” gama sa de laptop-uri entry. 

Ultimul raport al lui Kuo este în esență o reiterare a raportului său anterior, care sugerează că această reproiectare ar putea implica un corp nou și noi opțiuni de culoare, precum și utilizarea potențială a mini LED-urilor pentru display-ul acestuia. Kuo nu este singurul care face această predicție, deoarece Mark Gurman de la Bloomberg a mai declarat că Apple are în planuri o serie de produse reproiectate pentru 2022.

Se zvonește că Apple lansează luna viitoare noi MacBook Pro-uri reproiectate și, dacă acest lucru se va întâmpla, ar trebui să ne dea o idee despre cum ar putea arăta și MacBook Air din 2022. Ultima schimbare efectuată de Apple în produsele sale Mac a fost realizată chiar în acest an, când a introdus noi iMac-uri de 24 de inci, în culori mai vii și mai subțiri decât versiunile precedente.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *