luni, mai 23

Mircea Eremia s-a infectat cu noul coronavirus. Cum se simte fratele Alinei Eremia


Mircea Eremia s-a infectat cu noul coronaviurs. Din fericire, fratele Alinei Eremia este într-o stare bună şi a făcut pentru CANCAN.RO primele declaraţii despre momentele prin care trece.

Valul patru al pandemiei face tot mai multe victime. Printre persoanele care au contractat recent boala se numără şi Mircea Eremia. Artistul s-a infectat în urmă cu câteva zile, însă nu ştie de unde s-a putut infecta. Deşi a avut grijă în toate această perioadă şi a încercat să ţină cont de reguli, iată că temutul virus a fost mult mai puternic.

Cântăreţul ne-a declarat că se simte bine în prezent, deşi a avut câteva zile în care problemele cauzate de noul coronavirus s-au agravat.

„Simptomele au apărut miercuri, mi-a fost puţin rău, joi deja situaţia a fost mai rea, iar vineri mi-am făcut testul. Din fericire acum sunt mai bine, fac genuflexiuni şi flotări pentru că am prea multă energie. Nu ştiu de unde am luat boala.”, ne-a declarat fratele Alinei Eremia.

CITEŞTE ŞI: UN NOU CUPLU ÎN SHOWBIZ? APROPIEREA DINTRE ANDRA VOLOȘ ȘI MIRCEA EREMIA LE-AU DAT FANILOR DE GÂNDIT

În acelaţi timp, artistul ne-a declarat că nu a luat contact cu sora sa în ultimele zile: „Din fericire nu”.

Fratele Alinei Eremia vrea să intre în ring

Deși muzica e marea lui pasiune, Mircea Eremia ne-a dezvăluit în cadrul unui interviu recent faptul că sportul a făcut mereu parte din viața lui. Vreme de mai mulți ani a făcut box, dar, din dorința de a face performanță în muzică, s-a văzut nevoit să renunțe la activitatea sportivă. Acum, însă, e mai hotărât ca niciodată să intre în ring și să demonstreze tot ce poate.

„În general, îmi este frică doar de Dumnezeu, pentru că el este singurul care arată adevărul și calea cea dreaptă. Dar în ceea ce privește posibilii adversari, nu îmi este frică de nimeni. Deocamdată nu m-am antrenat, dar după ce mă antrenez sunt convins că nu o să fiu învins de nimeni.

Întotdeauna sportul a făcut parte din viața mea, dar mi-am dorit să dedic mai mult timp muzicii și a trebuit să renunț la activitatea sportivă. Pentru că întotdeauna am mers pe principiul că nu poți fi foarte bun în două domenii, așa că sportul a rămas pe planul doi” , ne-a mai dezvăluit artistul.

 

Sursă foto: Instagram

 

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.