luni, mai 23

Nu va mai fi premier. Florin Cîțu e terminat! Bomba care aruncă în aer scena politică – Capital


PSD va depune chiar astăzi propria moțiune de cenzură, indiferent de decizia pe care o vor lua judecătorii Curții Constituționale.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Ciolacu susține că cetățenii țării nu contează nici pentru președintele Iohannis, dar nici pentru PNL. Acesta a susține că deși populația țării plătește facturi, muncește și respectă reguli, școlile se închid din nou.

Totodată, fostul lider al PSD a mai adăugat la congresul PNL de sâmbătă a fost un adevărat focar de infecție, atât moral cât și sanitar, însă autoritățile au schimbat legile noaptea, ascunzând mai multe infectări cu noul coronavirus.

„Pentru Iohannis și slugile PNL – TU NU CONTEZI!

Tu te chinui. Ești cinstit. Ai bun-simț. Respecți reguli. Plătești facturi. Muncești mult. Ai copii. Și ți-au închis iar școala!
Iohannis și lacheii PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii! Tu te chinui!

Iohannis și ai lui ți-au rânjit în față și ți-au spus direct că TU NU CONTEZI! Au aliniat toate instituțiile statului – alea care pe tine te-au cocoșat cu amenzi!, pentru ca niște ultrași cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească și să se huiduie între ei!

Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral! Dar pentru a-l ține, au schimbat legi peste noapte și ți-au ascuns ”strategic” 1.400 de cazuri COVID-19 doar în București”, scrie Ciolacu pe Facebook.

”O mână de TICĂLOȘI”

Liderul PSD a mai adăugat că tot ceea ce se întâmplă acum este o nedreptate, iar românii ajung să fie luați ” de proști”, chiar de către cei pe care i-au votat. În acest context, Marcel Ciolacu susține că moțiunea de cenzură este singura cale prin care democrația să revină în România.

El a subliniat faptul că românii contează, iar chinul lor nu își are rostul.

„Un “Festival al Sfidării Naționale”, după ce anul trecut ți-au ascuns morții pentru a face alegeri. Te-au mințit! Te-au umilit! Pentru că ei cred că TU NU CONTEZI!

AJUNGE! Românii urăsc NEDREPTATEA! Detestă AROGANȚA! Și NU SUFERĂ să fie luați de proști! E timpul să punem STOP! E timpul ca TU SĂ CONTEZI! E timpul ca democrația și domnia legii să revină în România!!!

E timpul ca ei să plece acasă! Și tu să nu te mai chinui! NOI suntem 20 de milioane, ei doar o mână de TICĂLOȘI care au capturat statul! TU CONTEZI!

#motiunedecenzura #supermanpleaca #demnitatepentruromani”, a mai adăugat Ciolacu.

Sursă foto: Inquam Photos / George CălinSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.