duminică, noiembrie 28

Horoscop zilnic 29 septembrie 2021. Capricornii pot lua decizii profesionale


Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Capricorn pot lua decizii importante legate de cariera lor.

Azi, Soarele din zodia Balanță și Saturn retrograd din Vărsător fac un aspect de susținere care ne îndeamnă să dăm dovadă de diplomație și maturitate în relațiile cu cei din jur. Abordările practice ne vor aduce ocazia de a ne consolida legăturile și putem primi ajutor de la ceilalți, cu condiția să-l cerem.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot primi acea mână de ajutor de care aveau nevoie pentru a repune pe picioare un proiect care stagna de ceva vreme. Este o zi foarte bună pentru a consolida o relație, de cuplu sau profesională.

Horoscop Taur

Taurii se bucură de o zi excelentă în carieră și sunt sfătuiți să dea dovadă de profesionalism și perseverență în munca lor. Se pot face remarcați de persoane importante și nu este exclus, cât de curând, să li se propună o avansare.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt creativi și cu cât își muncesc mai mult talentele, cu atât se vor apropia de idealurile avute. Starea de spirit este una bună și dau dovadă de mai multă maturitate în viața sentimentală. Este o zi bună să-și consolideze o poveste de iubire sau relația cu copiii.

Horoscop Rac

Racii sunt sfătuiți să se reconecteze cu familia pentru că aceste momente se vor dovedi tot ceea ce au nevoie pentru a-și reîncărca bateriile. Pot depăși o stare emoțională apăsătoare. Au spor în activitățile care țin de locuință și o problemă cu partenerul poate fi acum deblocată și rezolvată.

Horoscop Leu

Leii comunică foarte ușor astăzi cu partenerul de viață și cu cei cu care colaborează și reușesc să fie pe aceeași lungime de undă. Își pot face planuri de viitor solide și raționale. Nativii pot să ajungă la o înțelegere cu partenerul de viață pe o temă care creea disconfort până acum.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să fie cu ochii-n patru la locul de muncă pentru că pot să apară oportunități de creștere a veniturilor, chiar dacă pe termen scurt. Au spor și idei creative, sunt disciplinate și își canalizează energia constructiv.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt determinate să-și consolideze o poveste de dragoste sau, în alte cazuri, sunt pregătite să-și acorde toată atenția copiilor și să-și închege relația cu aceștia. Este o zi foarte bună pentru activități care le oferă satisfacții personale.

Horoscop Scorpion

Scorpionii au capacitatea de a se conecta cu ușurință la vocea interioară și ar trebui să o asculte pentru că nu-i va înșela. Tot intuiția le poate dezvălui anumite jocuri care se petrec în spatele cortinei.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători ziua de astăzi poate veni cu revelații profesionale sau legate de un proiect personal. Sfaturile celor cu experiență ar trebui ascultate acum și chiar puse în practică. Niște discuții sau negocieri care erau în stand-by acum se pot debloca.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot investi în imaginea lor sau, în alte cazuri, pot primi, grație funcției pe care o dețin și abilităților profesionale, ocazia de a-și rotunji veniturile. Se întrevede o rază de speranță profesională și cei care au de luat decizii legate de carieră, astăzi o pot face, chiar dacă Mercur este retrograd în acest sector.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se bucură de o stare de spirit foarte bună și acest lucru poate avea legătură cu o călătorie sau cu faptul că s-au înscris la un curs. Nativii lasă rigiditatea deoparte și privesc cu mai multă încredere către viitor.

Horoscop Pești

Peștii pot fi destul de provocați emoțional astăzi, dar pot găsi puterea interioară să treacă peste orice. Au nevoie de mai multă odihnă și este un bun moment să se responsabilizeze vizavi de sănătate lor. De altfel, pot vedea clar pe unde pierd energie și resurse și se pot corecta.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *