sâmbătă, noiembrie 27

verificați aceste mașini GameCube pentru Nintendo Switch Online


Imagine: @Reecee_yt

Nintendo a dezvăluit săptămâna trecută Titlurile N64 și Sega Mega Drive vin pe Switch Online serviciu, ca parte a unui nou nivel de „pachet de expansiune”. Practic, a deschis din nou ușa pentru ca tot felul de sisteme retro să fie adăugate în viitor.

Cel mai probabil este cel mai solicitat Nintendo GameCube (acum are 20 de ani). Deși cubul nu a fost foarte norocos în viața sa, astăzi este un pic cult. Fiind unul dintre cele mai solicitate sisteme, un fan a ajuns acum la o serie de machete – imaginându-și cum ar putea arăta biblioteca lor de jocuri dacă ar primi un anunț de la NSO.

Următorul tweet de pe YouTuber Reecee_yt ilustrează cum ar putea arăta un splash screen. Apoi, există o prezentare generală a posibilelor titluri de lansare, inclusiv Metroid Prime, Zelda și F-Zero GX. Și jocuri cu „lansare viitoare” precum Doshin uriașul și originalul Trecerea animalelor (știi, cel cu jocurile NES în el). Și, în sfârșit, avem o captură de ecran a Paper Mario.

Lansați titluri ...
Lansați titluri … (Imagine: @Reecee_yt)
Următoarele versiuni ...
Următoarele versiuni … (Imagine: @Reecee_yt)
Hârtie mario
Imagine: @Reecee_yt

Oricât de emoționant pare, în realitate nu înseamnă neapărat că Nintendo intenționează să aducă această bibliotecă specială de jocuri în serviciul său online cu plată. O serie de răspunsuri au evidențiat, de asemenea, cerințele de stocare pentru jocurile GameCube. Un tweet, în special, menționează modul în care cele 20 de jocuri enumerate ar putea umple spațiul de stocare intern.

@alexsoddlife „Deși este minunat, ar fi nevoie de * mult * spațiu. Un disc Gamecube nedecupat ocupă aproximativ 1,35 gigaocteți de spațiu pe disc. Dacă adăugați toate jocurile pe care le-ați enumerat, este posibil să fiți deja umplut spațiul de stocare intern al schimbarea. “

Totuși, acest lucru nu a fost suficient pentru a împiedica fanii să-și imagineze noi concepte – cum ar fi o relansare a popularului controler wireless WaveBird. Așa s-ar putea arăta înfășurat, prin amabilitatea artistului Baronduki:

Fanii au creat deja Mașini Game Boy, Game Color și Game Boy Advance pentru Nintendo Switch Online.

Crezi că vom vedea vreodată jocuri GameCube apărând pe un serviciu precum NSO? Ești încântat de Nou colecții adăugate în octombrie? Lasă un comentariu mai jos.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *