duminică, noiembrie 28

Totul va fi la vedere – Capital


Social-democrații vor vota cu siguranță moțiunea de cenzură. Marcel Ciolacu: Acest Guvern nu funcţionează, este ineficient

Marcel Ciolacu a precizat că este exclus ca social-democrații să nu voteze moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu. Acesta a mai spus că a vorbit cu toți din PSD să evite întâlnirile publice pentru a nu avea cazuri de infectare cu coronavirus.

„Am văzut şi eu declaraţia domnului Barna. Să ştiţi că cel mai mare pericol al unui politician este să devină ridicol. Îi recomand domnului Barna chiar dacă vrea să atace o persoană politică sau un adversar politic, este bine totuşi, să pună nişte supoziţii, care să aibă cât de cât ceva cu realitatea.

Este exclus ca Partidul Social Democrat sau cineva din PSD să nu voteze această moţiune. Am şi vorbit cu colegii mei, am trimis şi un mesaj ieri, să evite întâlnirile publice, astfel încât să nu avem probleme că vor contracta coronavirus.

Sunt ferm convins, cei 157 de parlamentari ai PSD vor fi prezenţi marţi şi vor vota la vedere, cum este şi normal, ca Guvernul Cîţu să plece. Cred că trebuie să devenim serioşi, e un demers serios”, spune la RFI Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Este evidente că acest Guvern nu funcționează

Liderul PSD a mai spus că umărul de decese provocate de coronavirus arată că acest Guvern nu funcționează. Marcel Ciolacu a mai spus că situația din România nu mai ține de incompetență.

„Înainte de a fi pesedist, să ştiţi că sunt român şi cred că aşa ar trebui să gândească toţi oamenii politici. Este evident că acest Guvern nu funcţionează, este ineficient, uitaţi-vă la numărul de decese, suntem pe locul doi în Europa. S-a depăşit o linie roşie a incompetenţei. Deja, ce se întâmplă acum în România nu mai ţine de incompetenţă, e cinism şi prostie pură”, adaugă Ciolacu.

Social-democrații nu susțin un Guvern minoritar

Pe de altă parte, întrebat dacă PSD susține un Guvern minoritar format din PNL și UDMR, Marcel Ciolacu a precizat că este exclus așa ceva.

„Este exclus aşa ceva. Noi considerăm că în acest moment sunt două variante: ori cei de la USR, după ce trece Congresul, uită de problemele pe care le-au avut cu PNL-ul şi vor crea din nou o majoritate parlamentară, să vedem pentru cât timp ori alegeri anticipate”, spune Marcel Ciolacu.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona AndreiSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *