duminică, noiembrie 28

Vești bune de la meteorologi. Cum va fi vremea la Satu Mare în weekend


Meteorologii au vești bune pentru sătmăreni. În weekend temperaturile vor fi în creștere, iar cerul va deveni mai mult variabil. Maximele vor ajunge până la 21 de grade Celsius, arată prognoza meteo.

Vineri, cerul va fi mai mult închis, dar scad șansele de precipitații. Maximele vor începe să crească și vor ajunge la 17 grade Celsius, în timp ce noaptea se vor înregistra minime de opt grade Celsius.

Procesul de încălzire va continua și pe parcursul zilelor de weekend, când cerul va deveni variabil, iar sătmărenii se vor putea bucura și de soare.

Sâmbătă, la Satu Mare, sunt așteptate maxime de 20 de grade Celsius, dar nopțile vor rămâne răcoroase, cu minime situate în jurul valorii de 7 grade Celsius.

Vremea frumoasă va continua și duminică, când mercurul din termometre va ajunge până la 21 de grade Celsius, tot pe fondul unui cer variabil spre senin. Minimele nocturne rămân în jurul valorii de 7 grade Celsius.

Săptămâna care urmează va aduce, în schimb, și precipitații, șansele de ploaie fiind crescute odată cu ziua de miercuri.

Până atunci, vremea va rămâne în general frumoasă, cu maxime de până la 22 de grade Celsius, arată progoza meteo.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *