sâmbătă, noiembrie 27

Prognoza meteo 2 octombrie 2021. Vreme rece, cu temperaturi minime ce pot coborî până la -1° Celsius


Foto

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 2 octombrie 2021. Vremea se va menține în contuniare rece.

hartă meteo 2 octombrie 2021

Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea pe 2 octombrie 2021

Observator

În noaptea de vineri spre sâmbătă vremea se va menține rece. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile nord-vestice și pe cele sud-estice, unde vor fi înnorări și izolat posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 12 grade pe litoral. Pe arii restrânse, în depresiuni, se va produce brumă, iar izolat se va forma ceață.

Vremea sâmbătă 2 octombrie 2021

Vremea va fi în continuare rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile sud-estice unde, mai ales în prima parte a zilei, vor fi înnorări și cu totul izolat, posibil, ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, mai coborâte, până în jurul a -1 grad, în depresiunile Carpaților Orientali. Vor fi condiții de brumă și izolat, se va semnala ceață.

Citește și:

Prognoza meteo București

Regimul termic, comparabil cu al zilei precedente, va fi caracterizat de valori mai mici decât cele normale la această dată; astfel, temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 5…7 grade. Îndeosebi în prima parte a zilei vor fi înnorări, apoi treptat cerul se va degaja. Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea la munte

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, pe arii restrânse în zona Carpaților Meridionali. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior. Vor fi condiții de brumă și izolat, pe văi și în depresiuni, se va semnala ceață.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *