sâmbătă, noiembrie 27

Apple lansează o actualizare neașteptată a iPhone 13 cu remedieri rapide


Faceți din Forbes obiectivul ideal pentru toate lucrurile iOS. Rămâi înainte cu Anthony Karcz Când fiecare versiune ajunge la beta-ul public. Citiți detaliile complete despre ceea ce este în versiunea de la mine în momentul sosirii. Kate O’Flaherty Aruncați o privire la considerațiile de securitate pentru fiecare nouă versiune. apoi citește Gordon KellyAnalizați dacă ar trebui să instalați sau să așteptați.

Știam că există unele probleme cu iOS 15 care trebuiau rezolvate. Dar, deși știam că Apple lucrează cu iOS 15.1 – versiunile beta publice sunt acum disponibile – actualizarea de astăzi vine ca o surpriză și promite să remedieze una dintre cele mai enervante probleme pe care iOS 15 le aduce seriei de telefoane iPhone 13. Pentru a fi corect cu Apple, Această soluție vine exact la o săptămână după ce noile iPhone-uri au fost puse în vânzare. Rapid.

Oh, și destul de interesant, actualizarea vine pe iOS 15, dar nu a fost necesară nicio modificare pentru Apple Watch care rulează încă watchOS 8.0.

Mai multe de la ForbesRecenzie Apple iPhone 13 Pro Max: aspect familiar, inovații extraordinare

Ce dispozitive iPhone pot rula iOS 15.0.1?

Dacă aveți un dispozitiv care rulează iOS 14, aveți noroc. În mod remarcabil, Apple s-a asigurat că fiecare iPhone care rulează iOS 14 rulează și iOS 15. Aceasta este o faptă destul de impresionantă, care se întinde pe toate dispozitivele lansate în ultimii șase ani.

Acum este disponibil pentru descărcare pe iPhone-uri compatibile, cu iPadOS 15 pentru iPad-uri compatibile. Compatibilitatea pentru telefoane se întoarce la ceea ce a fost iPhone 6s, inclusiv primul iPhone SE și versiunile actuale, precum și iPod touch de generația a șaptea. Lista completă este: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, Phone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS și iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE (a doua generație), iPhone SE (prima generație) și iPod 7th generaţie.

Pentru iPad-uri, sunteți bine dacă aveți orice iPad Pro sau orice iPad Air de pe iPad Air 2, iPad mini 4 sau o versiune ulterioară și iPad de a cincea generație.

Mai multe de la ForbesiPhone 13: Apple confirmă că caracteristica principală nu funcționează. Solutia vine

Cum să obțineți

Accesați aplicația Setări de pe dispozitiv și apoi alegeți General, apoi Actualizare software. După ce faceți clic pe Descărcare și instalare, acesta va funcționa cu magia. Aceasta este o mică actualizare, având în vedere remedierea erorilor, deci nu ar trebui să dureze mult.

Ce este în versiune

Aceasta este o actualizare foarte specifică, concepută pentru a remedia chestia foarte enervantă pe care iOS 15 a spart-o. Dacă ați folosit vreodată ID-ul iPhone al feței cu o mască, veți ști că vă doare să trageți masca în jos până când telefonul recunoaște identitatea ta.

Deblocarea cu Apple Watch înseamnă că, dacă aveți un Apple Watch la încheietura mâinii, iPhone-ul dvs. va vorbi cu ceasul pentru a vă confirma identitatea. A fost un sistem rapid, neted și eficient.

Dar iOS 15 a spart-o pentru mulți utilizatori de iPhone 13 (inclusiv eu). Și din moment ce fiecare iPhone 13 vine cu iOS 15 instalat, nu a existat nicio modalitate de a-l evita. Această nouă actualizare o corectează.

În plus, aparent a fost remediată o problemă cu aplicația Setări în care a fost afișată incorect o alertă că volumul este plin.

Și meditația audio poate începe să funcționeze pe Apple Watch, se pare, deși nu am văzut asta niciodată. Acest lucru este acum sortat, sperăm.

Jurnalul complet de schimbări al Apple urmează la sfârșitul acestei postări.


Actualizări anterioare

iOS 15

Prima versiune a iOS 15, lansată luni, 20 septembrie, este plină de inovație și upgrade. timpul de confruntare Actualizările sunt printre cele mai cuprinzătoare și, în anumite privințe, aplicația se schimbă necunoscută.

Un mar Mesaje A fost întotdeauna o aplicație puternică, dar acum a fost reproiectată pentru a vă permite să partajați lucrurile mai ușor. Distribuiți o piesă muzicală preferată în Mesaje și va apărea în Apple Music în secțiunea Partajat cu dvs. Această nouă secțiune va fi, de asemenea, în Safari, Apple News, Podcast-uri, Apple TV și Fotografii.

iCloud + O adăugare la serviciile pe care le obțineți cu iCloud, dar mai bine, aceste servicii premium, iCloud + Private Relay, Hide My Email și HomeKit Secure Video, cel mai bun vin fără costuri suplimentare pentru abonamentul iCloud existent. Rețineți că acest lucru înseamnă că trebuie să plătiți pentru iCloud, nu este inclus în nivelul gratuit de 5 GB, doar 50 GB pentru 99 de cenți pe lună și mai mult.

iCloud + Migrare privată Este una dintre cele mai atente caracteristici de confidențialitate, deși în acest moment este doar în versiune beta. Apple spune că este un serviciu de confidențialitate online, ceea ce înseamnă că vă puteți conecta la majoritatea rețelelor într-un mod mai sigur.

Ascundeți e-mailul meu În același mod, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă dezvăluiți adresa de e-mail reală pe un formular web, de exemplu. Apple generează o adresă de e-mail aleatorie pe care o redirecționați către căsuța de e-mail.

Înregistrare video securizată HomeKit iCloud + vă permite să vă conectați la un număr nelimitat de camere de securitate și niciunul dintre videoclipurile dvs. nu contează în spațiul de stocare iCloud.

Domeniu de e-mail personalizat Cealaltă caracteristică a iCloud + este că, dacă aveți un domeniu pe care îl controlați, odată ce configurați iCloud ca furnizor de e-mail pentru domeniul dvs., puteți configura până la trei aliasuri personale pentru adresa dvs. de e-mail iCloud folosind domeniul dvs.

a se concentra Nu deranjați la nivelul următor, permițându-vă să alegeți orele, locațiile și multe altele pentru modalități specifice de a primi notificări.

Asta nu este tot când vine vorba Observații. De asemenea, a fost reproiectat, astfel încât să le puteți grupa pe toate, să prezentați un rezumat al lucrurilor conexe și să dezactivați notificările după cum doriți.

Funcții noi pentru Memoji Includeți limbajul corpului cu orice, de la copii mici până la ipostaze de yoga, acum când sunt incluse imaginile superioare ale corpului, precum și pălării și ochelari noi. Oh, și dacă vrei ca Memoji-ul tău să aibă ochi la fiecare culoare diferită, poți face și asta.

vreme a fost promovat. Apple a cumpărat minunatul Dark Sky cu puțin timp în urmă și unele dintre detaliile mai fine sunt acum în aplicația Meteo. Aplicația în sine a fost actualizată cu imagini de fundal mai realiste și detalii despre precipitațiile din următoarea oră – specialitatea Dark Sky.

hărți Acum arată uimitor, în cel puțin orașe selectate, inclusiv San Francisco, Los Angeles, New York și Londra. Ei bine, de unde mai ai nevoie? Glumesc. Dar este un început bun, cu îmbunătățiri și adăugiri extraordinare. Voi fi sincer, nu-mi place noua pictogramă a aplicației Maps, dar iată-ne.

Safari Este una dintre cele mai mari, datorită unei reproiectări controversate care a plasat bara de adrese în partea de jos în loc să fie în partea de sus. A existat o mulțime de opoziții împotriva acestui lucru și Apple a făcut ceea ce a făcut atunci când a introdus derularea naturală pe Mac: a făcut-o opțională. Dacă vă place simplitatea barei de file din partea de jos, unde puteți glisa înainte și înapoi doar cu degetul mare, atunci noul design este pentru dvs. Dacă nu, versiunea clasică este încă acolo.

text live Un alt mare. Dacă există text în vizualizarea camerei, îl puteți atinge, de exemplu, pentru a forma un număr de telefon sau a copia text. Poate traduce text în engleză, chineză, franceză, italiană, germană, portugheză și spaniolă.

siri Este cu siguranță un asistent vocal capabil, dar acum este mai privat. Cu iOS 15, poate procesa vorbirea pe dispozitiv.

Mai multe funcții vor fi disponibile în următoarele săptămâni și luni, cum ar fi Control universal la iPadOS 15, care vă va permite să vă controlați iPad-ul și Mac-ul de la același mouse și SharePlay, care vă permite să partajați ecranul în timp ce vă bucurați de o melodie sau un videoclip, de exemplu, cu altul persoană. Rămâneți la curent cu aceste adăugiri pe măsură ce sosesc.


Iată jurnalul de schimbare complet al Apple pentru iOS 15.0.1.

Această actualizare include remedieri de erori pentru iPhone.

• Este posibil ca deblocarea iPhone-ului cu Apple Watch să nu funcționeze pe modelele iPhone 13

• Aplicația Setări poate afișa incorect o alertă că spațiul de stocare este plin

• Meditațiile audio pot începe neașteptat într-un antrenament Apple Watch pentru unii abonați Fitness +

Pentru informații despre conținutul de securitate al actualizărilor de software Apple, vă rugăm să vizitați acest site: support.apple.com/kb/HT201222Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *