duminică, noiembrie 28

De la ce vine numele „Salam” al lui Florin Salam. Ce semnifică numele și de ce nu a vrut să-l cheme Stoian


Manelistul este ascultat peste tot în lume, iar muzica sa răsună în boxe ore în șir și este pe buzele tuturor. Mulți l-au numit “Regele Manelelor” și și-au tatuat chipul său pe brațe sau pe piept, însă puțini au fost cei care știau de ce Florin Salam poartă numele Salam.

Mai mult, doar câțiva oameni își amintesc de primul său nume de scenă, Florin Fermecătorul.

De la ce vine “Salam” din numele Florin Salam

În anul 2002, Florin Salam era Florin Fermecătorul, abia intra în muzică și deja se anunța că urma să fie un fenomen al manelelor. În prezent, abia se mai poate ocupa de viața personală de cât de ocupat este cu petrecerile și cântările.

Citește și: Prima apariție a lui Florin Salam, după ce s-a spus că ar avea probleme de sănătate. Fiica sa a postat imaginea

Manelistul a fost pasionat de muzică încă de mic, iar cu ajutorul impresarului Dan Bursuc, acesta s-a lansat în manele în anul 2002 cu piesa “ Ce gagică șmecherită”, care a avut un real succes. Era clar că nu se lansa în manele cu numele său real, Florin Stoian, pentru că nu era la modă și nici nu părea nume de scenă. Mai mult, toți maneliștii aveau nume distinctive.

De-a lungul timpului mulți și-au pus întrebarea de ce numele său este “Salam” și nu “Stoian” și, totuși, de ce a renunțat la “Fermecătorul”. Pentru toate, acum, există o explicație.

Florin Salam a renunțat la numele “Fermecătorul” pentru că nu i se părea de impact. El împreună cu echipa au decis să renunțe pentru că nu părea să-l scoată în evidență și să-l propună ca fenomen.

Citește și: Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale

Astfel, au găsit cuvântul arăbesc shalom și s-au inspirat de aici. Shalom înseamnă în limba arabă pace, armonie, întregire și prosperitate. De aici, au găsit echivalentul românesc și a ieșit numele Florin Salam.

Florin Salam a împlinit 42 de ani ce cadou a primit din partea fiicei

A fost sărbătoare mare în familia lui Florin Salam, ziua de 1 octombrie fiind una de-a dreptul importantă și specială pentru artist și membrii familiei. Cântărețul a împlinit 42 de ani, iar surprizele din partea persoanelor dragi nu au întârziat să apară, chiar cu o seară în urmă.

Recent, artistul a împlinit 42 de ani, iar cele mai importante persoane din viața lui i-au fost alături. Fiica lui, Betty Blue, a publicat pe contul de Instagram o imagine cu cadoul pe care i l-a dăruit tatălui său.

Tânăra i-a cumpărat artistului un tort mare, cu o coroană de rege pe el și o imagine cu tatăl ei. Acesta l-a etichetat pe Florin Salam în InsaStory, dar și pe iubita artistului, Roxana.

Surpriza pe care i-a făcut-o fiica lui sigur l-a impresionat pe Florin Salam. Din postarea lui Betty Blue se poate observa și faptul că aceasta are o relație foarte specială cu tatăl ei.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *