sâmbătă, noiembrie 27

Fairphone 4 ANUNȚ – cât va costa


Al patrulea smartphone din seria Fairphone a fost prezentat oficial, continuând tradiția dispozitivelor construite din materiale “colectate etic”, modulare și ușor de reparat.

Fairphone a devenit cunoscut în lumea smartphone-urilor datorită principiilor de protejarea a mediului pe care le-a promovat încă de la primul model lansat, încercând să reducă poluarea în toate etapele, de la colectarea materialelor necesare, până la înlesnirea reparării – o chestiune foarte rară în cazul smartphone-urilor moderne.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

La fel ca și celelalte modele din serie, specificațiile tehnice cad în planul secund, fiind de o prioritate mai mică pentru producător decât principiile privitoare la mediu.

Fairphone 4 este un smartphone 5G care se bazează pe chipset-ul Snapdragon 750G, ce nu este cel mai performant chipset care există în acest moment.

Vor există câte două opțiuni în ceea ce privește memoria – 6 și 8GB RAM. În cazul spațiului de stocare, vor fi vândute două versiuni, cu 128GB și 256GB. Spațiul de stocare poate fi extins printr-un card de memorie microSD.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

În spatele ecranului LCD full HD de 6,3 inch se mai ascunde o baterie de 3.905mAh, care poate fi scoasă cu ușurință, ca la vechile telefoane.

Pentru reparare, Fairphone va vinde opt module separate, care vizează ecranul, bateria, carcasa din spate, difuzoarele, posturile USB-C, caștile, camerele foto atât de pe spate, cât și cele frontale.

Fairphone 4 va costa de la 579 de euro și va fi disponibil din 25 octombrie.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *